Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

Γράφει η Ελένη Ζαρούλια

Την στιγμή κατά την οποία η Ελλάς, η Πατρίδα μας, ευρίσκεται σε δεινή θέση από εθνικής απόψεως, έχοντας τους Τούρκους να παραβιάζουν τα εθνικά μας χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι και όχι μόνον, αλλά και εκτός όλων των άλλων να εξοπλίζονται με υπερσύγχρονους πυραύλους ενώ εδώ ξεπουλούν την Αμυντική μας Βιομηχανία, η Βουλή περνάει εξοντωτικά μέτρα για τους Έλληνες φορολογούμενους και αποβάλει από την κρίσιμη συζήτηση των νέων αιματηρών μέτρων που θα πάρουν εντός των επόμενων ημερών, την μοναδική αντιμνημονιακή φωνή, το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή ενός περιστατικού, το οποίο έστησαν όλα μαζί τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Η δημοκρατία έχει καταλυθεί σε αυτή τη χώρα από την στιγμή που το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου μπήκε στη Βουλή με την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ελλήνων. Ο Αρχηγός μας κατάφερε να ρίξει τις μάσκες όλων των δήθεν κομμάτων που παριστάνουν τους προστάτες του πολιτεύματος και κραυγάζουν εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι εμείς είμαστε οι φασίστες… και αυτοί οι… θεματοφύλακες της δημοκρατίας! Εδώ γελάει ο κάθε πικραμένος!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με υπευθυνότητα, σταθερή στις θέσεις της για τα μνημόνια, τα εθνικά θέματα και τα κοινωνικά  προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο κοινοβούλιο παλεύει για το δίκαιο των Ελλήνων. Μας έχουν συκοφαντήσει, λοιδορήσει, φυλακίσει με τρόπους παράνομους και αντισυνταγματικούς, έφτασαν μέχρι και στο σημείο να δολοφονήσουν δύο Ελληνόπουλα! Το καινούργιο κατόρθωμα της… δημοκρατίας που πιστεύουν είναι να μας αποβάλουν με σταλινικό τρόπο, τρόπο που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής, από τις συνεδριάσεις των αρμόδιων επιτροπών όπου εκεί θα ακουγόντουσαν Αλήθειες, οι οποίες πονάνε τα μίσθαρνα όργανα ξένων πρεσβειών… που παριστάνουν τους εθνοσωτήρες!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: Κοινωνικός Εθνικισμός