ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

1000 σελίδες μνημόνιο, με 5 δισ. μέτρα έφερε η νέα «διαπραγμάτευση» της Αριστεράς, η οποία έπεσε γονυπετής ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων, για να παρατείνει για λίγους ακόμα μήνες στους υπουργικούς θώκους της εξουσίας. Μειώσεις συντάξεων, λαιμητόμος στους ελεύθερους επαγγελματίες, ξεπούλημα όσο – όσο των υποδομών της χώρας και του Εθνικού μας Πλούτου. Όλα τα έχει το νέο μνημόνιο της Αριστεράς εκτός από νέα χρηματοδότηση, προφανώς γιατί οι συριζαίοι δεν θέτουν αντίτιμο στο ξεπούλημα και την καταστροφή της Πατρίδος μας. Το κάνουν με ιδεολογική ευχαρίστηση και σαδισμό.

Νύχτα κατατέθηκε την Κυριακή στην Βουλή και ψηφίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας το νέο μνημόνιο της Αριστεράς, με το οποίο φτωχοποιείται βάναυσα ο Έλληνας και ξεπουλιέται η χώρα μας.

Το μνημόνιο περιλαμβάνει εξαιρετικά βαριά μέτρα λιτότητας, που θα πλήξουν κυρίως τους συνταξιούχους και όσους Έλληνες βρίσκονται κοντά στα όρια της φτώχειας. Οι συνταξιούχοι, όλων των βαθμίδων θα δουν μειώσεις στις συντάξεις τους, ενώ οι μισθωτοί και οι αγρότες θα δουν μία νέα φορολογική επέλαση εναντίον τους με την μείωση του αφορολογήτου. Τα Σώματα Ασφαλείας, που είχαν φτάσει στο σημείο να συντηρούν μόνοι τους τα μέσα και τα οχήματά τους θα βιώσουν νέες μειώσεις μισθών και καταργήσεις επιδομάτων.

Παράλληλα, 18 ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, αλλά και η ΔΕΗ, περνάνε στο Υπερταμείο Ξεπουλήματος που από κοινού ψήφισαν όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου. Συνολικά 40.000 εργαζόμενοι και σημαντικές δομές του Ελληνικού Κράτους, περιέρχονται στην δικαιοδοσία των ξένων για να εκποιηθούν και μάλιστα σε… πολύ καλές τιμές. «Αγοράστε την Ελλάδα, είναι φτηνή», που έλεγε προ ημερών και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σαν καλοί υπάλληλοι των τοκογλύφων, οι συριζαίοι έδωσαν τα πάντα και δεν πήραν καν μία χρηματοδότηση, όπως συνέβαινε έως τώρα. Πρόκειται για το πρώτο «τσάμπα» μνημόνιο, το οποίο συνολικά αποτιμάται σε περίπου 5 δισ. μέτρων λιτότητας που θα πλήξουν τον Ελληνικό Λαό. Δεν πήρε καν τα αντίμετρα, τα οποία μπήκαν υπό όρους την επίτευξη πολύ υψηλών πλεονασμάτων, που κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθούν. Δεν πήραν καν μία… καλή κουβέντα για την «διευθέτηση του χρέους», παρά το γεγονός ότι είχαν βασίσει πολλά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Από την δική της πλευρά, η ΝΔ δηλώνει υποκριτικά δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, παρά το γεγονός ότι είναι απότοκο της αρχικής συμφωνίας, της οποίας την υπογραφή είχε ζητήσει σε όλους τους τόνους η Νέα Δημοκρατία και, βεβαίως, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη δώσει τις διαβεβαιώσεις τους προς τους διεθνείς τοκογλύφους ότι τα μέτρα θα εφαρμοστούν κατά γράμμα από μία ενδεχόμενη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Μοναδική φωνή αντίστασης εμπρός σε αυτή τη νέα λαίλαπα που θα πλήξει τον Ελληνισμό η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συνεχούς αήθους επιθέσεως από το όλες τις πτέρυγες του αμαρτωλού μνημονιακού συστήματος της κλεπτοκρατίας.