ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΟ FM: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός παρενέβη τηλεφωνικά στον Ξένιος 94,3 Fm, σχολιάζοντας το περιστατικό στην διάρκεια επιτροπής της Βουλής μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Δένδια, τονίζοντας πως ο Δένδιας επιδίωξε το επεισόδιο.

Το στημένο αυτό συμβάν λειτούργησε σαν πρόσχημα από όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, ώστε να μην ακουστεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει κινήσει τις διαδικασίες για την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων:

«Είναι πρόκληση και θα κυνηγήσουμε και θα διεκδικήσουμε με κάθε μέσο την τιμωρία όλων αυτών. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος της Βουλής, ο Βούτσης, να αποφασίζει με το έτσι θέλω ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη. Είναι ντροπιαστικό για το δημοκρατικό πολίτευμα, είναι ντροπιαστικό για την Ελλάδα του σήμερα, αλλά είναι ενδεικτικό του ότι μόνο η Χρυσή Αυγή πολεμάει τα μνημόνια και τα σκληρά μέτρα. Αν ήμασταν και εμείς τσιράκια του συστήματος, ξέρει πολύ καλά ο Έλληνας πολίτης ότι θα μας φερόντουσαν με το σεις και με το σας».

Κλείνοντας, υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή δεν φιμώνεται και δεν κάνει στην άκρη, θα αποδοθεί δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-ston-jenios-fm-h-chrush-augh-den-fimwnetai-kai-den-kanei-sthn#ixzz4hM15uuYj