ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Ως γνωστόν, προ ημερών ο… φουστανελάς υπουργοπάνος Καμμένος έκανε έπαρση σημαίας στο Αγαθονήσι – σιγά το σπουδαίο κατόρθωμα!- μετά τους ισχυρισμούς των Τουρκαλάδων, ότι το νησί… δεν ανήκει στην ελληνική επικράτεια.

Χθες –λίγες ώρες μετά την συνάντηση του Ερντογάν Πασά με το… χανουμάκι του, τον mister Tsipra- ήρθε και η… απάντηση. Δύο τουρκικές πυραυλάκατοι παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα και προσέγγισαν τις ανατολικές και βόρειες ακτές του Αγαθονησίου, χωρίς το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού να δίνει πληροφορίες για το πόσο κοντά στις ακτές έφτασαν τα τουρκικά πολεμικά πλοία –  προφανώς, για να μην υπάρχει πληροφόρηση, θα έφτασαν στο ένα μέτρο!

Οι Τουρκαλάδες παρέμειναν στην θαλάσσια περιοχή επί περίπου είκοσι λεπτά, κι όταν καταγράφηκε η πρόκλησή τους και βαρέθηκαν, έφυγαν – κι ας λένε τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου (που απευθύνονται σε μπίτι για μπίτι ηλίθιους…), ότι τους… έδιωξαν οι δικοί μας! Βλέπετε, η εντολή που έχουν λάβει από τους Καμμένους, είναι απλώς να παρακολουθούν τους τουρκικούς τσαμπουκάδες και να μην αντιδρούν!