ΣΠΙΡΤΖΗΣ:  ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ  ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ

Tην ώρα που οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες  Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς   «δεν τους  έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ» και μετά από τόση υπομονή που έχουν κάνει  προχωρούν σε επίσχεση εργασίας , διεκδικώντας τα αυτονόητα , δηλαδή τον μισθό τους

Ο Υπουργός  της αριστερής κυβέρνησης που νοιάζεται για τους εργαζόμενους τρομάρα τους , ακολουθεί την πολιτική του διαιρεί και βασίλευε, προσπαθώντας να στρέψει την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, προτρέποντας τους μάλιστα σε μορφή  βίας.   

Απαντώντας,  σε ερώτηση δημοσιογράφου του Ράδιο Θεσσαλονίκη σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμος, σε περίπτωση που προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε επίσχεση απάντησε: «Έλα ρε παιδιά, σε μια ώρα» και συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας δύο φορές: «Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Πηγαίνετε και δείρτε τους».

Σχολιάζοντας  τα όσα είπε ο υπουργός, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης χαρακτήρισε ντροπιαστικές τις δηλώσεις.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Σπίρτζης δεν εκφράζει τίποτα παρά μόνο το παλιό σύστημα.

«Τον αποκαλούμε Μαυρογιαλούρο. Και καλούμε τον πρωθυπουργό να τον παραιτήσει από τα καθήκοντά του» πρόσθεσε.

Ο κ. Τσερμενίδης είπε ότι το Συνδικάτο θα καταθέσει καταγγελία για τις δηλώσεις Σπίρτζη και θα στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό.

Να σημειώσουμε ότι η  Χρυσή αυγή είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και αρκετό καιρό  για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ  με ερώτηση του Βουλευτή  Α΄Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγου ο οποίος τόνιζε ότι αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα ο κίνδυνος κατάρρευσης είναι άμεσος. Ενώ και η Ελληνική Αυγή είχε αναλάβει πρωτοβουλίες υπέρ των εργαζομένων  

Εμείς τι άλλο να σχολιάσουμε απλά ότι  αυτή είναι  η αριστερά

Υ.Γ.1  Κανένας εισαγγελέας  για προτροπή σε βία θα ευαισθητοποιηθεί;

Υ.Γ.2  Ρητορικό το ερώτημα