ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΉΡΘΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»!

 

Κατατέθηκε χθες αργά το βράδυ, το νέο μνημόνιο της αριστεράς, με το οποίο ο Σύριζα ισοφαρίζει τη Νέα Δημοκρατία στην παραγωγή μνημονίων.

Το νέο μνημόνιο αριθμεί 941 σελίδες και θα ψηφιστεί εντός της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο εισάγεται προς συζήτηση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές την Δευτέρα και την Τρίτη, 15 και 16 Μαΐου, με την διαδικασία του επείγοντος και αφού ολοκληρωθεί η συζήτησή του, εισάγεται στην Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη, ώστε να ψηφιστεί την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Εντός του νέου μνημονίου εμπεριέχονται μειώσεις συντάξεων, αφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματιών, μείωση αφορολογήτου ώστε να πληρώνουν ακόμα και αυτοί που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα στα Σώματα Ασφαλείας.

Πέρα από τις γνωστές και άγνωστες λεπτομέρειες του νέου μνημονίου της αριστεράς, σημασία επίσης έχει πρόκειται για ένα μνημόνιο ξεχωριστό στην ιστορία της ξενοκρατίας στην Ελλάδα. Ξεχωριστό διότι θα το ψηφίσει ο Σύριζα με τους Ανέλ, αλλά θα το εφαρμόσουν η ΝΔ με τους μελλοντικούς συγκυβερνήτες της, δηλαδή πιθανότατα με το ΠαΣοΚ.

Μετά το πείραμα Παπαδήμου προκειμένου να μοιραστεί το πολιτικό κόστος ανάμεσα στα κόμματα, τώρα εφαρμόζεται ένα νέο πείραμα από τους διεθνείς τοκογλύφους. Στόχος τους, από τη μία ο Τσίπρας να ψηφίσει τα μέτρα, αλλά να κομπάζει ότι δεν τα εφάρμοσε, ενώ ο Μητσοτάκης να τα εφαρμόσει, αλλά να λέει στους ψηφοφόρους του ότι «δεν φταίει, γιατί δεν τα ψήφισε». 

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της έχει ήδη εκφράσει την άποψή της για το νέο αυτό μνημόνιο, με δήλωση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου:

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τα μέτρα και θα αγωνιστεί για την ανατροπή του νέου μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ”

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τα μέτρα που επιβάλλουν οι ξένοι δανειστές μέσω των υποτακτικών τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέτρα τα οποία έχει δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα εφαρμόσει, και θα συνεχίσει με συνέπεια τον αντιμνημονιακό της Αγώνα με στόχο την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/isofarise-o-suriza-th-nea-dhmokratia-hrthe-sth-boulh-to-neo-mnhmonio-ths-ar#ixzz4h2q5Mx2f