ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ. ΓΑΛΛΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Σχόλιο για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές έκανε το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε. του… τιμημένου κουκουέ, ρίχνοντας… κατάρες στον πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ και νυν πρόεδρο. Ιδού:

«Η επικράτηση Μακρόν έναντι της αντιδραστικής, αποκρουστικής υποψηφιότητας Λεπέν αποτελεί νίκη για τα τμήματα εκείνα του κεφαλαίου που είναι σταθερά προσανατολισμένα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, σε αντίθεση με εκείνα που αμφισβητούν -για τα δικά τους συμφέροντα- αυτήν την πορεία. Σε καμία περίπτωση, συνεπώς, δεν αποτελεί πραγματική νίκη για το γαλλικό λαό. Κι ο Μακρόν, όπως και οι προηγούμενοι, θα γονατίσει το γαλλικό λαό με νέα μέτρα υπέρ του κεφαλαίου. Γι’ αυτό το λόγο θα εκτεθούν σύντομα όλοι εκείνοι που -και στην Ελλάδα- μιλούν για «ανάσα» και «νέα ημέρα», όπως εκτέθηκαν παλιότερα με τον Ολάντ και το «νέο αέρα», που δήθεν θα έφερνε».

Ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί άραγε οι κουτοπόνηροι σπαγκοραμμένοι του Περισσού αποκρύπτουν ότι το εν λόγω όργανο του κεφαλαίου και των παγκοσμίων τυράννων εξελέγη και με την εν λευκώ υποστήριξη του Κ.Κ. Γαλλίας, η οποία μάλιστα δόθηκε άμεσα, μια-δυο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης του Α΄ Γύρου – που δείχνει ότι υπήρχε προσυνεννόηση των δύο πλευρών; Ε, κομμούνια;