ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;

Γράφει ο Αντίοχος

Επίκαιρη ερώτηση στη βουλή κατέθεσαν 14 βουλευτές της νουδούλας, απευθυνόμενοι στον υπουργό Εξωτερικών, για όσα είπε ο μπούλης Πανούλης στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ (στις 7/5/2017) και κυρίως για το ότι «Όσον αφορά τα Σκόπια, είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι αλβανικής καταγωγής», που δείχνει την ασχετοσύνη ενός ανθρώπου που κάποιοι (οι Αμερικανοσιωνιστές προστάτες του…) του έχουν εμπιστευτεί την Εθνική Άμυνα (και τα εξοπλιστικά προγράμματα…) της χώρας, ενώ θα έπρεπε κανονικά να πουλάει φιστίκια στην Ομόνοια!

Βεβαίως, οι βουλευτές της νουδούλας τον ήξεραν τον κύριο και τις γνώσεις του από την εποχή που ανήκαν στο ίδιο κόμμα και δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται τώρα που ανήκει αλλού.

Αλλά, το θέμα δεν είναι τόσο ότι ο Καμμένος έβγαλε πλειοψηφία του πληθυσμού το 25% των Αλβανών των Σκοπίων (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή). Εδώ ο άνθρωπος γράφει δυο σειρές στο Twitter και κάνει 5 λάθη (ακόμα και στα αρχικά του μορφώματός του!). Για την εθνολογική αναλογία των Σκοπίων θα γνώριζε; Ζητάτε πολλά, σαν να λέμε καλλιγραφία από της μυλωνούς τον… κόπανο.

Αλλά, το ότι ΟΛΑ –μα ΟΛΑ!- τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάλυψαν την ασχετοσύνη του λεγάμενου, αποκρύπτοντας εντέχνως την συγκεκριμένη δήλωση και προβάλλοντας σκοπίμως άλλες! Γιατί άραγε χαίρει τέτοιας ασυλίας ο ψεκασμένος;