Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η… ΜΟΣΑΝΤ!

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

Δίωξη για ηχητικό Σαμαρά: Πλήρη συγκάλυψη από Σύριζα και «δημοκρατικό» τόξο

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδος μας, ο αρμόδιος Εισαγγελέας απέστειλε αίτημα για άρση της ασυλίας του Αντώνη Σαμαρά για το γνωστό ηχητικό ντοκουμέντο με το οποίο ζητούσε την προφυλάκιση βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόνο που ο Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός και χρειάζεται να γίνει πρόταση για εξεταστική, η οποία απαιτεί 30 βουλευτές και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει 17. Παρ’ όλη την Εισαγγελική παραγγελία άπαντες σιωπούν και το θέμα έχει παγώσει και αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι στην δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι συνένοχοι όλοι τους ενάντια στο αίτημα της Δικαιοσύνης.

Η ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη του τότε υπουργού του Σαμαρά, Αθανασίου

Πέρα από το ηχητικό Σαμαρά είχαμε και την ίδια την ομολογία του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Αθανασίου, ο οποίος είχε πει ότι τηλεφώνησε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα από το εξωτερικό όπου ευρισκόταν στην προϊσταμένη των ανακριτών για να… ενημερωθεί! Για το αδίκημα αυτό δεν έχει ζητηθεί καμία δίωξη από την δικαιοσύνη και ο λόγος είναι προφανής, γιατί πολύ απλά εμπλέκονται στελέχη της στην πολιτική σκευωρία. 

Το email του ανακριτή που προφυλάκισε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Στην διάρκεια της δίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατατέθηκε από τους συνηγόρους υπερασπίσεως ηλεκτρονικό μήνυμα του ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση της ηγεσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στο οποίο έλεγε ότι αδυνατούσε να παραστεί σε μία συνάντηση γιατί είχε συνάντηση στο υπουργείο δικαιοσύνης για την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Σημειωτέον ότι το e-mail είχε ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή, πριν καν γίνει η παράνομη και αντισυνταγματική σύλληψη των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου… Είχαν από πριν καθορίσει δηλαδή ποιος θα είναι ο ανακριτής!

Και τα όργια του παραδικαστικού κυκλώματος δεν σταματούν εδώ. Αντί να παραπέμψουν τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τον Γ.Γ. σε έναν απλό ανακριτή, επέλεξαν να δώσουν την υπόθεση στους ανακριτές και τους Εισαγγελείς για ζητήματα διαφθοράς! Λες και υπόθεση της πολιτικής μας διώξεως ήταν καμμία μίζα στα εξοπλιστικά! Στερήθηκε δηλαδή η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους φυσικούς της δικαστές. Για να μη θυμηθούμε την δήλωση Αθανάσιου ότι θα έχουμε μία δίκαιη δίκη… Γνώριζε, δηλαδή, ότι θα παραπεμφθούμε σε δίκη πριν καν απολογηθούμε!

Ο Σαμαράς μας έσωσε από την… Μοσάντ!

Ο θρασύς Ιαβέρης Αντώνης Σαμαράς, σε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας της Μεσσηνίας, με δηλωμένη δεξιά ταυτότητα, ο οποίος τον ρώτησε γιατί έβαλε στην φυλακή τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απήντησε ότι μας… έσωσε γιατί θα μας δολοφονούσε η Μοσάντ! Ένα ψέμα δηλαδή χωρίς προηγούμενο, αφού είναι γνωστό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει καμμία σχέση με τις ισλαμικές οργανώσεις, που ενισχύονται από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, ώστε να αποτελεί στόχο της Μοσάντ. Κανένα λόγο δεν είχε, λοιπόν, η Μοσάντ να ασχοληθεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτά είναι παραμύθια του Σαμαρά για να δικαιολογήσει το πολιτικό του έγκλημα.

Υ.Γ.: Μια απάντηση στο «γιατί καθυστερεί η δίκη της Χρυσής Αυγής

Είχε το θράσος να δηλώσει στη Βουλή ο Δένδιας την δυσαρέσκειά του, γιατί καθυστερεί η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Όντας δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά ότι με το κατηγορητήριο-τέρας, το οποίο έφτιαξε με 68 κατηγορούμενους και πάνω από 100 μάρτυρες κατηγορίας, τους περισσότερους άσχετους, λογικό ήταν η δίκη να καθυστερήσει. Έχουν φέρει για μάρτυρα κατηγορίας μέχρι και έναν πολίτη, ο οποίος τσακώθηκε με γειτόνισσά του, την οποία θεωρούσε χρυσαυγίτισα για τα κοινόχρηστα! Είπε ακόμη ο Δένδιας ότι η δίκη της Νυρεμβέργης τέλειωσε σε έξι μήνες. Μήπως αυτό θέλει να γίνει και στην Ελλάδα; Μήπως να μας κρεμάσουν και να σκορπίσουν και τις στάχτες μας, αφού μας κάψουν, όπως έκαναν στην Νυρεμβέργη;

Με δύο λόγια, καθυστερούν την δίκη γιατί πιστεύουν ότι έτσι μας κρατούν ομήρους. Κάνουν λάθος και τους το αποδεικνύουμε με τον Αγώνα μας και την συνεχή άνοδο του Κινήματός μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-samaras-h-chrush-augh-kai-h-mosant#ixzz4gOTmtCZv