Η ΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ… ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Μπορεί η καμμεναρία -και κυρίως τα (διορισμένα!) διαδικτυακά παπαγαλάκια της να εμφανίζονται δημοσίως σφόδρα αντίθετοι με τον Κούλη και την νουδούλα και να απειλούν ότι θα κλείσουν… φυλακή τους ψοφοδεξιούς… σκανταλιάρηδες (προσοχή στα… καλτσόν!), αλλά πίσω από τις κλειστές για το ευρύ κοινό πόρτες, άλλα «μαγειρεύουν»! Αποκαλυπτικό των προθέσεών τους είναι σχετικό δημοσίευμα του… μαρτυριάρη «Βηματοδότη»:

Οι γαλάζιοι υποδέχονται τον… Καμμένο

Δεν είναι λίγοι οι γαλάζιοι βουλευτές που λένε «να προσέχουμε τον Πάνο Καμμένο». Όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο αλλά επειδή, όπως λένε, όταν διεξαχθούν οι εκλογές και η ΝΔ δεν καταφέρει την αυτοδυναμία και οι ΑΝΕΛ μπορέσουν να εισέλθουν στη Βουλή, θεωρούν πολύ πιθανόν να συνεργαστούν μαζί του. Σας περιγράφω μια σκηνή με τον Πάνο Καμμένο και τους γαλάζιους βουλευτές. Εισέρχεται ο υπουργός Άμυνας στο Εντευκτήριο της Βουλής και περνά μπροστά από ένα πηγαδάκι γαλάζιων βουλευτών. Αμέσως σηκώνονται όλοι όρθιοι να τον χαιρετήσουν. Τον προσφώνησαν «κύριε πρόεδρε» και αυτός τους άνοιξε τα χαρτιά του (και την καρδιά του). Τους είπε ότι αναβαθμίζει την Κάρπαθο, ότι θέλει να τη μετατρέψει σε μια αμερικανική βάση, ότι αναβαθμίζει επίσης τις εκδηλώσεις για τον χαμένο σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, τους διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν και από τους 153 βουλευτές και ότι θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή στις 18 Μαΐου, με τη διαδικασία του επείγοντος.

Λέτε μετά τις εκλογές, να’ χουμε τίποτα… επιστροφές; Και τι θα λέει τότε το διαδικτυακό παπαγαλάκι, που περνάει καθημερινώς τον Κούλη «γενεές δεκατέσσερις»; Α, no problem (που λένε και οι φίλοι τους οι Αμερικανοί)! Τα ίδια που λέει σήμερα για την φράου Μέρκελ, που κάποτε σκυλόβριζε και της φώναζε… “Go back”!