«ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ» ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

Βρε, βρε, βρε… Κι εμείς που τα… παρεξηγήσαμε! Τελικώς, αντέδρασαν τα συντρόφια του… τιμημένου κουκουέ της Χίου, στην επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στο νησί τους, για να επιθεωρήσει τον στρατό του (της Νέας Τάξης Πραγμάτων), τα «προσφυγάκια» των hotspots. Μόνο, που η «αντίδρασή» τους ήταν μια ανακοινωσούλα (στην οποία καλούν τον λαό να… ανησυχεί), κι αυτή… «κατόπιν εορτής»-επισκέψεως, κι όχι μια από τις συνήθεις πορείες, με αντιαμερικανικά συνθήματα.

Μάλιστα, στην ανακοινωσούλα τους, τα συντρόφια τα βάζουν με τον… δήμαρχο Χίου, υποστηρίζοντας πως «έχουν ευθύνες και είναι υπόλογοι στο λαό όσοι σπεύδουν να υποδεχθούν τους εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, όπως έκανε το πρωί ο Δήμαρχος Χίου και άλλοι φορείς».

Ομοίως, κομμούνια, «έχουν ευθύνες κι είναι υπόλογοι στο λαό» όσοι δεν έσπευσαν να υποδεχτούν «τους εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ», με διαδηλώσεις και πορείες, για να τους καταστήσουν σαφές πως είναι ανεπιθύμητοι στο νησί, αυτοί και τα νεοταξίτικα σχέδιά τους. Αλλά, φαίνεται πως αυτό το τελευταίο δε συμβαίνει, καθώς ΚΚΕ και Νέα Τάξη Πραγμάτων δουλεύουν από κοινού, για την ισλαμοποίηση των νησιών μας και της χώρας ολόκληρης! Το κακό για τους κουκουέδες, είναι ότι ο κοσμάκης τους έχει πάρει χαμπάρι πλέον και θα υποστούν τις συνέπειες της -δίκαιης- οργής του!