ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ… ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ… ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, έγραψα εδώ ένα άρθρο, με τίτλο «Στην Χίο για να εκφράσει την «αλληλεγγύη» του στα «προσφυγάκια» ο Αμερικανός πρέσβης… Εδώ σας θέλω κομμούνια!», με το οποίο ανακοίνωνα στα συντρόφια τα της επίσκεψης και κατέληγα ως εξής:

«Εδώ σας θέλω κομμούνια! Θα τολμήσετε να κάνετε συγκεντρώσεις και πορείες με σύνθημα «Yankees go home» ή θα την κάνετε… γαργάρα την επίσκεψη, όπως έκαναν γαργάρα τα συντρόφια της Λέσβου τόσες και τόσες επισκέψεις Ευρωπαίων και Αμερικανών παραγόντων του διεθνούς συστήματος εξουσίας (και του εν Αθήναις πρεσβευτή…), για τα αγαπημένα τους «προσφυγάκια», γιατί ήταν… ιερός ο σκοπός;

Έλα να σας δούμε!».

Η επίσκεψη έγινε χθες, αλλά τα αμερικανόβια κομμούνια (κι ας το παίζουν τάχαμου αντιαμερικανοί κάποια από δαύτα – τα κουτσουμπάκια…), έκαναν το κορόιδο.

Και τελικά, μόνο σε επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και Λαγού –που έγινε προ ολίγων μηνών- έκαναν «μαζική και μαχητική αντιφασιστική – αντιρατσιστική συγκέντρωση» – όπως υπερηφανεύονταν.

Να τους χαίρονται οι παγκόσμιοι τύραννοι και αφέντες τους!