Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ….5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

μιχαλολιακοσ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

5 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα εκείνη κατά την οποία η Χρυσή Αυγή, του Ελληνισμού το Φως, έλαμψε μέσα στο σκοτάδι του διεθνιστικού παραλογισμού και του ακραίου ανθελληνισμού.

Η 6η Μαΐου του 2012 και ο λαμπρός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικισμού, σηματοδότησε την αρχή του τέλους για τα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας, τα οποία κατέκλεψαν και ταπείνωσαν τον Ελληνικό Λαό, χαράσσοντας μια Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα και τους Έλληνες…

Από τότε, περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Με διώξεις, με παράνομες και αντισυνταγματικές φυλακίσεις, με δολοφονίες, με απόπειρες δολοφονίας, με βόμβες στα γραφεία μας, με φίμωση μας από τον τύπο κάθε είδους, με παράνομες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις ή και απαγορεύσεις ομιλιών εντός του κοινοβουλίου, το σύστημα προσπάθησε και προσπαθεί να μας σταματήσει.

Το μόνο που κατάφερε και καταφέρνει όμως είναι να ατσαλώσει την πίστη μας στα Ιδεώδη μας και στον Αρχηγό μας, Ν.Γ.Μιχαλολιάκο, και να πυρώσει περισσότερο την καρδιά μας.

Δεν σπαταλούμε δευτερόλεπτο από την ζωή μας να τους μισήσουμε για ότι έχουν κάνει εναντίον μας. Αυτά μπορούσαν να κάνουν, αυτά έκαναν. Η Δικαιοσύνη του Θεού και του Λαού όταν έρθει η ώρα θα τους κρίνει!

Τώρα, έχουμε επικεντρώσει όλη την δύναμη μας στην γιγάντωση του κινήματος μας, και στην ανασύνταξη των δυνάμεων μας αλλά και στην επικαιροποίηση του προγράμματος μας, ώστε μετά τους 18 μήνες της φυλάκισης του Αρχηγού και του συνόλου της Κ.Ο. να μην χαθεί άλλος χρόνος, και οι Έλληνες Εθνικιστές να είμαστε έτοιμότατοι την ώρα της κλήτευσης μας από τον Λαό, να κυβερνήσουμε την χώρα μας, δημιουργώντας μια Ελλάδα δυνατή, κυρίαρχη και ανεξάρτητη που θα ανήκει σε Έλληνες, υπερήφανους, γελαστούς και αξιοπρεπείς.

Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, υπάρχουν χιλιάδες θέματα, χρειάζονται οι προσπάθειες όλων των Ελλήνων για να αλλάξουμε όσα σήμερα μας φαρμακώνουν και μας ντροπιάζουν.

Γιαυτό, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ελάτε όλοι οι Έλληνες στο πλευρό μας! Ταχθείτε στην Εθνική Αντίσταση και περάστε στην Αντεπίθεση! Η Ελλάδα, όπως πάντα, θα νικήσει…