ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ, ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ MARFIN!

Γράφει ο Αντίοχος

Την θυσία των αθώων θυμάτων του εμπρησμού της Marfin από ακροαριστερούς τρομοκράτες, επιχείρησε να καπηλευθεί ο Κούλης Νουδούλης – προφανώς κατόπιν υποδείξεως των Βοριδομπουμπούκων, μιλώντας θρασύτατα και περί τιμωρίας των γνωστών-άγνωστων εμπρηστών. Ιδού τα όσα ξεδιάντροπα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter:

«Η Π. Ζούλια, η Α. Παπαθανασοπούλου και ο Ε. Τσακάλης χάθηκαν πριν από 7 χρόνια στη Marfin. Χρέος μας να βρεθούν και να λογοδοτήσουν οι ένοχοι».

Και βέβαια, η ψοφοδεξιά νουδούλα είχε 2 ½ ολόκληρα χρόνια στην διάθεσή της (από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2015), για να επιτρέψει στην Αστυνομία (που σε άλλες περιπτώσεις, που είναι τα χέρια της λυμένα, εξιχνιάζει εγκλήματα με μηδέν στοιχεία…) να βρει τους ακροαριστερούς φονιάδες και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, αλλά αγρόν ηγόραζε, για τον φόβο των αριστερών προστατών τους! Τώρα, λοιπόν, δεν δικαιούνται οι Κούληδες να ομιλούν περί λογοδοσίας και επιβάλλεται να βγάλουν το σκασμό!

(ΥΓ): Μόνον όταν θα’ ρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή θα εξιχνιαστεί το φρικτό αυτό έγκλημα της αριστεράς (μέσα σε 24 ώρες, το πολύ…) και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του θα κρεμαστούν ανάποδα έξω από την Marfin, για παραδειγματισμό!