ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΑΨΑΝ (ΞΑΝΑ!) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Ένα νέο περιστατικό καύσης ελληνικής σημαίας (νέο, καθώς έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν…) από παρακρατικούς συμμορίτες του κράτους-χασισοβολώνα της Ευρώπης, είχαμε στους Αγίους Σαράντα, της ελληνικής Βορείου Ηπείρου.

Η καύση της ελληνικής σημαίας έγινε έξω από τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης ΔΕΕΕΜ ( Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας).

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Λεωνίδας Παππάς κατήγγειλε δημοσίως το γεγονός, αλλά δεν το κατήγγειλε στην αλβανική αστυνομία, καθώς όπως είπε «δεν έχει κανένα νόημα αφού και στα προηγούμενα περιστατικά που είχαν συμβεί, οι αρμόδιες Αρχές δεν έδειξαν την αρμόζουσα ευαισθησία, όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου».

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΜ:

«Η αφαίρεση ή το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας, στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στους Αγ. Σαράντα, κατάντησε πλέον μία ρουτίνα.

Το γεγονός που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, δεν το καταγγείλαμε στην Αλβανική Αστυνομία γιατί αισθανόμαστε ότι δεν έχει κανέναν νόημα. Εάν στα προηγούμενα περιστατικά, θα έδειχναν την αρμόζουσα ευαισθησία όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου, δεν θα ήταν δύσκολο να βρουν τα ίχνη των δραστών αφού τα γραφεία μας είναι σε μία εμπορική περιοχή όπου σχεδόν όλα τα γειτονικά καταστήματα έχουν κάμερες.

Ενημερώνουμε φίλους και εχθρούς πως τα αποθέματα μας είναι ανεξάντλητα!».

(ΥΓ): Βόρειος Ήπειρος, γη ελληνική – όσο κι αν τρελαίνονται κομμούνια κι Αλβανοί! Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!