ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ… 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ… ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

Ξέφυγε τελείως από κάθε έλεγχο η κατάσταση στην κατεχόμενη πόλη της Χίου! Έτσι, αργά χθες το βράδυ έγιναν σκληρά ρατσιστικά επεισόδια, μεταξύ ομάδων Αφγανών και Σύριων, στο κέντρο της πόλης και τους γύρω δρόμους, με τους Έλληνες κατοίκους να κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους και να μην τολμούν να ξεμυτίσουν!

Αποτέλεσμα των αιματηρών επεισοδίων ήταν ο τραυματισμός με μαχαίρι ενός Σύριου στο πόδι κι ενός άλλου Σύριου στην πλάτη, επίσης με μαχαίρι. Μάλιστα, το δεύτερο θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι αναγνώρισε τους Αφγανούς μαχαιροβγάλτες.

Άλλοι 4 είναι τραυματίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα στο hot spot της ΒΙΑΛ, πάλι μεταξύ ομάδων Αφγανών και Σύριων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ γυναικόπαιδα από το hot spot της ΒΙΑΛ κατέβηκαν τη νύχτα στο κέντρο της πόλης φοβούμενα γενικευμένες σφαγές!

Καθάρματα «αλληλέγγυοι» συριζοψεκασμένοι και κομμούνια, καταντήσατε την Ελλάδα μας πεδίο μάχης αλλοδαπών συμμοριών! Να περιμένετε την τιμωρία σας από τον ελληνικό λαό, που τον κάνατε να φοβάται να κυκλοφορήσει στην ίδια του την χώρα!