Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ!

Τους 34 έχουν φτάσει πλέον οι καταμετρημένοι νεκροί στις διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο στην χώρα –πρότυπο των Τσιπροβλαμμένων (Βενεζουέλα) από τις αρχές Απριλίου.

Χθες ανακοινώθηκε επισήμως πως ένα παιδί 17 ετών σκοτώθηκε, χτυπημένο στο λαιμό.

«Ένας νέος άνθρωπος που είχε τη ζωή μπροστά του. Απλώς πάλευε για μια καλύτερη χώρα», έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος της περιοχής.

Εν τω μεταξύ, χθες έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις στο Καράκας, που κατεστάλησαν με αγριότητα από τις δυνάμεις ασφαλείας του μαρξιστικού καθεστώτος (οι «ερυθροφρουροί» που έδρασαν τις προηγούμενες ημέρες έχουν κρυφτεί, φοβούμενοι την οργή του λαού…), με αποτέλεσμα περίπου 200 διαδηλωτές να τραυματισθούν.

Την ίδια ώρα, ο δικτάτορας Μαδούρο… χόρευε αμέριμνος σε μια εκδήλωση, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

(ΥΓ): Και μην ακούτε τις διάφορες παλαιομνημονιακές πατσαβούρες, που λένε πως η Χρυσή Αυγή δεν καταδίκασε (στο ευρωκοινοβούλιο) το καθεστώς Μαδούρο και τις αγριότητές του! Η θέση μας είναι σαφής: καταδικάζουμε το καθεστώς Μαδούρο και την καταστολή, καταδικάζοντας ταυτοχρόνως και την υποκρισία των «δημοκρατών» της Δύσεως, που σε άλλες περιπτώσεις κάνουν το κορόιδο!