ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 34χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία που έγινε εις βάρος ενός 29χρονου και μιας 26χρονης στην περιοχή Λιμανάκια Βουλιαγμένης, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» εγκληματίας, δεν ήταν διόλου άγνωστος στις αρχές, καθώς αποφυλακίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 (είχε φυλακιστεί για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων) και εν συνεχεία είχε συλληφθεί τρεις φορές την τελευταία διετία για κλοπές οχημάτων και άλλα αδικήματα και με… μαγικό τρόπο αφηνόταν πάντα ελεύθερος!

Πιο συγκεκριμένα, είχε πιαστεί να κλέβει οχήματα τον Μάρτιο του 2015 στα Εξάρχεια, τον Απρίλιο του 2016 στην Κυψέλη και τον Ιανουάριο του 2017 στη Βουλιαγμένη, παραμένοντας ατιμώρητος από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»!

Βλέπετε, η Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων, είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο ολόκληρο, που ΔΕΝ απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες μετά την (πρόωρη έστω…) αποφυλάκισή τους. Με αποτέλεσμα, αυτοί να διαπράττουν νέα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού!