ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, πως το ψευδοκράτος των Τσιπροκαμμένων κοροϊδεύει την ελληνική κοινωνία, με τα ψεύτικα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα, για τον αριθμό των λεγομένων «προσφύγων» που βρίσκονται στην χώρα. Μάλιστα, είναι τόσο τραγικοί, που δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε μεταξύ τους, για να δίνουν τουλάχιστον τους ίδιους αριθμούς – κι ας είναι ψεύτικοι!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το λεγόμενο «Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης», στην Χίο βρίσκονταν μέχρι το πρωί της Τρίτης 3.845 «προσφυγάκια», στην Λέσβο 3.985 και στη Σάμο 2.093.

Ιδού και τα «στοιχεία» που έδωσε η Αστυνομία – δηλαδή το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, με τους καταγεγραμμένους επίσης μέχρι την Τρίτη το πρωί: στην Χίο 3.838 «προσφυγάκια», στην Λέσβο 2.990 και στην Σάμο 1.726.

Ποιος λέει ψέματα; Προφανώς και οι δύο! Καθότι, τα «προσφυγάκια» στα νησιά είναι πολύ περισσότερα, καθώς –σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, χιλιάδες που πρέπει να πάρουν τα απορριπτικά έγγραφα για τα αιτήματα ασύλου που είχαν υποβάλλει, έχουν… εξαφανιστεί μυστηριωδώς!