ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΡΗΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!

Έτοιμοι να προστεθούν στους περίπου 500.000 Έλληνες που έχουν φύγει από την χώρα προς αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό –μεταξύ των οποίων και 140.000 νέοι επιστήμονες- είναι οι περισσότεροι μαθητές Λυκείου, σύμφωνα με την επιστημονική εργασία των καθηγητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Λόη Λαμπριανίδη και Θεοδόση Σύκα που δημοσιεύτηκε στην αγγλόφωνη επιστημονική επιθεώρηση International Migration & Integration.

Το 76% των ερωτηθέντων στα 3 από τα 4 πειραματικά Λύκεια της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σπουδάσει στο εξωτερικό και προφανώς, εν συνεχεία να μείνει εκεί!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων! Να αναγκάζονται οι Έλληνες να φεύγουν από την Πατρίδα τους, ενδεχομένως για πάντα! Αλλά τι πειράζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ερήμωσης της χώρας το συριζοψεκασμένο αληταριό; Αφού οι γραικύλοι Τσίπρας και Καμμένος έχουν ήδη βρει τους αντικαταστάτες τους – με την πολύτιμη βοήθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων: τα «προσφυγάκια»!