ΑΡΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ… ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!

Ένα «προσφυγάκι» από το Πακιστάν ταυτοποιήθηκε από την Κρατική Ασφάλεια και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες φθορές, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το «προσφυγάκι» που μένει σε κατάληψη αναρχοκομμουνιστών στην οδό Καλλιδρομίου 74 στα Εξάρχεια, ήταν ένας εξ’ αυτών που δημιούργησαν επεισόδια μέσα στην αίθουσα του Εφετείου, στην δίκη-φάρσα της Χρυσής Αυγής, με ελεεινά συνθήματα όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και «Φουντούλης -Καπελώνης ήταν η αρχή, όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη» και απρόκλητες επιθέσεις κατά πολιτών που βρίσκονταν στον προθάλαμο του δικαστηρίου. Επίσης, ήταν μεταξύ των παρακρατικών που επιτέθηκαν στα ΜΑΤ, με ορμητήριο τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισοδια στα προσφυγικα

Να, λοιπόν, γιατί κάνουν καταλήψεις –με την άδεια του μαρξιστικού ψευδοκράτους- τα μαντρόσκυλα του παρακράτους, για να στεγάσουν «προσφυγάκια»: για να τα χρησιμοποιούν ως «Τάγματα Εφόδου» κατά των Ελλήνων, λόγω του ότι οι ντόπιοι έχουν αρχίσει να αραιώνουν επικίνδυνα, καθώς έχουν αρχίσει και παίρνουν χαμπάρι τον παρακρατικό τους ρόλο!