ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Την ενισχυμένη δυναμική που παρουσιάζει η Χρυσή Αυγή στις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας αποτυπώνει η δημοσκόπηση της Kappa Research για λογαριασμό της χρεοκοπημένης καθεστωτικής φυλλάδας «Βήμα της Κυριακής», μια δημοσκόπηση η οποία καταγράφει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κοντά στο ψυχολογικό -για τον μέσο ψηφοφόρο- φράγμα του 10%.

Είχε προηγηθεί ένα μακρύ χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιχείρησαν απεγνωσμένα να παρουσιάσουν ένα ανερχόμενο κλεφτοΠΑΣΟΚ, το οποίο δίχως ίχνος υπερβολής επιδιώκουν να αναστήσουν από τον τάφο όπου τους έθεσε ο Ελληνικός Λαός. «Στάσιμη με πτωτικές τάσεις η Χρυσή Αυγή» έσκουζαν υστερικά τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια της διαπλοκής, προσφέροντας με το αζημίωτο τις ποικιλόμορφες υπηρεσίες τους στα αφεντικά της ΝΔ και του Σύριζα. Οι πιο αδρά αμειβόμενοι κατήγοροί μας μάλιστα, προχωρούσαν ένα βήμα παραπέρα, προεξοφλώντας την εκλογική κατάρρευση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Εις μάτην!

Την περίοδο κατά την οποία το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας βομβαρδίζει με ασύστολα ψεύδη το εκλογικό σώμα μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών αλλά και δια των εφημερίδων, η Χρυσή Αυγή προχωρούσε σε μια μεγαλειώδη Πορεία Προς το Λαό, μεταδίδοντας και στο πλέον απομακρυσμένο χωριό της Πατρίδος μας την φιμωμένη από την συμμορία των «δημοκρατικών» δυνάμεων φωνή της Αλήθειας.

Πράγματι, στους πολιτικούς μας αντιπάλους, στους εχθρούς της Πατρίδος και του Λαού μας, στους υπεύθυνους της δυστυχίας μας, ανήκουν τα στούντιο και οι ρυπαροφυλλάδες της δημοσιογραφικής διαπλοκής, αλλά σ’ εμάς τους Εθνικιστές ανήκουν οι δρόμοι και οι πλατείες των χωριών και των πόλεων της Ελλάδος!

Επιμένουν εντούτοις κάποιοι, να αναλώνονται στις εκτιμήσεις εκλογικών ποσοστών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν πως το Κίνημά μας βρίσκεται ήδη σε διψήφιο ποσοστό, η διαπίστωση τούτη όμως, ενέχει ένα μεγάλο κίνδυνο: εκείνον του εφησυχασμού!

Δεν είναι τόσο ανόητοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ώστε να φτάνουν δίχως πίεση στο σημείο να παραδέχονται πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αυξάνει την επιρροή του στην κοινωνία. Θα πρέπει πάντοτε να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε πληροφορία που διαρρέεται επίσημα ή ανεπίσημα από την πλευρά του «δημοκρατικού» τόξου. Στόχος τους δεν είναι να μας συγχαρούν επειδή κερδίζουμε, στόχος τους είναι να μας κάνουν να χαλαρώσουμε, να επαναπαυτούμε ώστε μελλοντικά να ηττηθούμε.

Οι μαζικές δράσεις του Κινήματος σε όλη την ελληνική επικράτεια κατά την έξοδο της Λαμπρής, έτυχαν της αποθεωτικής υποδοχής του Λαού μας, γεγονός το οποίο στιγματίστηκε με προβληματισμό από τα μέσα ενημέρωσης του Καθεστώτος. Οι διαρκείς πολιτικές δράσεις ενημέρωσης των συμπατριωτών μας, η διανομή φυλλαδίων και της εφημερίδος μας, οι εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της χώρας, είναι φόβος απείρως μεγαλύτερος για το Καθεστώς από την οποιαδήποτε δημοσκόπηση κάθε ρυπαροφυλλάδας.

Στο τελευταίο Συνέδριο του Κινήματος αγαπητοί συναγωνιστές και συμπατριώτες, δεν διακηρύξαμε πως αγωνιζόμαστε για να πάρουμε ένα 8, 10 ή 12%, αντιθέτως διακηρύξαμε με όλη τη δύναμη της εθνικιστικής μας ψυχής πως αγωνιζόμαστε διότι ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Είτε λοιπόν έχουμε στο πλάι μας το 9,2%, είτε το 10 και 15% του Λαού μας, ο δικός μας προσανατολισμός δεν μπορεί να αλλάξει, η δική μας θέληση δεν μπορεί να περιχαρακωθεί και να περιοριστεί.  Ένα τεράστιο ποσοστό των συμπατριωτών μας έχει γυρίσει οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη του στο «δημοκρατικό» τόξο. Το ποσοστό τούτο δεν ευρίσκεται στις τάξεις μας είτε από φόβο, είτε από παραπληροφόρηση, είτε λόγω έλλειψης θάρρους και οράματος.

Το Εθνικιστικό μας Καθήκον επιτάσσει να διαλύσουμε τις φοβίες τους, να συντρίψουμε το καθεστώς της παραπληροφόρησης, να τους μεταδώσουμε το αναγκαίο θάρρος και προπαντός να τους κοινωνήσουμε το Εθνικό και Κοινωνικό μας Όραμα!

Η ίδια καθεστωτική φυλλάδα που δημοσίευσε την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, φιλοξένησε κι ένα άρθρο δια του οποίου ομολογείται ευθέως πως η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής το 2013, διέκοψε την πορεία της προς τη Νίκη.

Στο χέρι ημών των Εθνικιστών είναι να αποδείξουμε πως δεν την διέκοψε αλλά πρόσκαιρα την ανέβαλε. Η δέσμευσή μας άλλωστε για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη, για ένα Κράτος που θα οδηγήσει τους κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στο Λαό, παραμένουν στην κορυφή της λαϊκής απαίτησης. Με απλά λόγια, τα «θέλω» της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ταυτίζονται. Γι’ αυτό ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!