ΝΕΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τον υπέρ πάντων αγώνα για τα συμφέροντα του κατεστημένου καλείται να δώσει ο πρώην τραπεζίτης των Ρότσιλντ Μακρόν, στον Β΄ Γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας και δεν θα είναι μόνος.

Ήδη, όλες οι δυνάμεις του διεθνούς κατεστημένου συμπαρατάσσονται ανοιχτά υπέρ του, ξεχνώντας τους… καλούς τρόπους περί μη ανάμιξης στα εσωτερικά των διαφόρων χωρών.

Με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς συστημικούς, που ξεσπάθωσαν υπέρ του.

Έτσι, ο εκπρόσωπος της φράου Μέρκελ, Στέφαν Ζάιμπερτ, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Είναι καλό που ο @EmmanuelMacron είχε επιτυχία με την θέση του υπέρ μίας ισχυρής ΕΕ +μίας κοινωνικής οικονομίας της αγοράς. Καλή επιτυχία για τις δύο προσεχείς εβδομάδες».

Να σημειώσουμε, πως ο λεγάμενος είχε κάνει ανάλογη παρέμβαση και πριν τις εκλογές, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο ανάμεσα στην πολιτική που υποστηρίζει το Εθνικό Μέτωπο και αυτήν που υποστηρίζει η καγκελάριος».

Ο δε αντιπρόεδρος της γερμανικής κυβέρνησης, σοσιαλδημοκράτης Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας «βέβαιος» για την τελική επικράτηση του Εμανουέλ Μακρόν:

«Είμαι βέβαιος ότι θα καθαρίσει στον δεύτερο γύρο την άκρα δεξιά, τον λαϊκισμό της δεξιάς, τους αντιευρωπαίους. Είμαι ευτυχής για την επιτυχία του Εμανουέλ Μακρόν, του μόνου πραγματικά φιλοευρωπαίου υποψήφιου και είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος».