ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;

Εκτός από την «αντιφά» (τα κουκουλοφόρα αδερφάκια των κυπιτζήδων του «Ρουβίκωνα» στην Γαλλία…) και το ξεφτιλισμένο Κ.Κ. Γαλλίας, υπέρ του πρώην τραπεζίτη των Ρότσιλντ, Μακρόν, τάχθηκαν και οι συριζομούρηδες.

Έτσι, πληροφορούμεθα ότι «τηλεφωνική επικοινωνία με τον νικητή του 1ου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, Εμανουέλ Μακρόν, είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Μακρόν για το αποτέλεσμα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη μάχη του 2ου γύρου απέναντι στην άκρα δεξιά…».

Επιπροσθέτως, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, εξήρε την στάση των σταλινικών υπολειμμάτων της Γαλλίας, υπέρ του τραπεζίτη:

«Αριστερή στάση ευθύνης από το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας. Δεδομένη η τεράστια αντίθεσή του με Μακρόν, καλεί σε καταψήφιση της Λεπέν».

Τέλος, ένα βήμα παραπέρα έκανε ο (εκατομμυριούχος…) μπολσεβίκος Παπαδημούλης, που ζήτησε «δημοκρατική πανστρατιά για την ήττα της Μαρί Λεπέν».

Είχατε καμμιά αμφιβολία ότι τα στημένα στα τέσσερα ορφανά των Τσαουσέσκου, Στάλιν, Χότζα και λοιπών κομμουνιστών δικτατόρων-χασάπηδων, δε θα υποστήριζαν τον τραπεζίτη;