ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ… ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μέχρι τώρα σιωπούσαν οι ντόπιοι θαυμαστές του μοντέλου Μαδούρο (πείνα και σκληρή κρατική καταστολή για τον λαό της Βενεζουέλας), αλλά φαίνεται πως… αναθάρρησαν μετά την εμφάνιση παρακρατικών δολοφόνων στους δρόμους, με αποστολή να σκοτώνουν ύπουλα τους απελπισμένους πολίτες της Βενεζουέλας, που ζητάνε ένα κομμάτι ψωμί – προφανώς επειδή οι στρατιώτες και οι αστυνομικοί διστάζουν να το κάνουν.

Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα του ελεεινού μαρξιστικού – μνημονιακού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, γράφτηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Μαίνεται η ένταση στη Βενεζουέλα – Οι «τσαβίστας» στους δρόμους κατά του πραξικοπήματος της Δεξιάς», το οποίο αποθεώνει τους παρακρατικούς δολοφόνους και τον χουντικό Μαδούρο. Πάρτε μια γεύση: «Όπως καταγράφει το Telesur, δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές της κυβέρνησης πλημμύρισαν τους δρόμους της Βενεζουέλας διαδηλώνοντας ενάντια στο πραξικόπημα της Δεξιάς. Ο Ν. Μαδούρο, μιλώντας στη μεγάλη συγκέντρωση…».

Να μην αμφιβάλλετε, ότι τα ίδια έχει σκοπό να κάνει και το συριζοψεκασμένο λεχριταριό στην Ελλάδα, όταν η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο και θα υπάρξουν μαζικές λαϊκές διαμαρτυρίες: θα επιχειρήσει να κατεβάσει τα παρακρατικά του τσογλάνια (τους κυπιτζήδες του «Ρουβίκωνα» και λοιπούς χαφιέδες), για να αιματοκυλίσουν τη χώρα. Αλλά, δε θα προλάβει, γιατί έχουν γνώση οι φύλακες!