ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ «ΕΡΕΥΝΑ» ΤΗΣ PUBLIC ISSUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ»… ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έρευνα –για λογαριασμό του λαθροδήμαρχου Καμίνη- πραγματοποίησε η εταίρα Public Issue, για τις διαθέσεις των Αθηναίων στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα. Κι ως εκ θαύματος, έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Αθηναίων είναι… «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»! Σύμφωνα με τα «στοιχεία» που παρουσιάστηκαν, το 66% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η παρουσία των «προσφύγων» στη γειτονιά τους δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, το 72% συμφωνεί να επιτρέπεται στα «προσφυγόπουλα» να γράφονται σε δημόσια σχολεία και το 65% να πηγαίνουν σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, το 50% είναι υπέρ της παροχής αδειών εργασίας στους «πρόσφυγες», το 40% είναι υπέρ της ανέγερσης τεμένους στον Ελαιώνα, το 52% συμφωνεί να φτιαχτεί μουσουλμανικό νεκροταφείο, το 57% δηλώνει πως έδειξε αλληλεγγύη στους «πρόσφυγες» και τα λοιπά, και τα λοιπά.

Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε τα αποτελέσματα είναι «Κ.Π.» (όπως γράφουν «συνθηματικά» οι εκδότες προς τους υπευθύνους ύλης των ΜΜΕ για κάποιο δημοσίευμα που επιβάλλεται να μπει…), δηλαδή «κατά παραγγελίαν» – ο πελάτης έχει πάντα δίκιο… είτε η έρευνα έγινε μεταξύ των θαμώνων της… πλατείας Εξαρχείων. Διαλέγετε και παίρνετε…