ΠΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΑ HOTSPOTS ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! 1.882 ΝΕΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ! ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ξέφρενο πάρτι διορισμών «αλληλέγγυων» συντρόφων έχουν στήσει τα συριζοψεκασμένα τσιράκια του Σόρος, με αφορμή το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα και κάθε λίγο και λιγάκι ανακοινώνονται και νέοι διορισμοί!

Έτσι, μετά από τους 240 διορισμούς που σας παρουσιάσαμε προ ημερών, έρχονται 1.882 νέοι!

Υπογράφτηκε, λοιπόν, η εγκριτική απόφαση για τον Β κύκλο του έργου “Προώθηση απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε Δήμους και σε υπηρεσίες A’ υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών”.

Στο πλαίσιο του «κύκλου» αυτού, θα γίνουν 1.882 προσλήψεις «σε Δήμους και Επιβλέποντες Φορείς, που φιλοξενούν δομές Α ́ υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (“HOT SPOTS”)…»! Μάλιστα, για τα τυχερά «αλληλέγγυα» συντρόφια που θα διοριστούν, προβλέπονται «βαρέα και ανθυγιεινά» ένσημα και ανάλογοι μισθοί, καθώς και νυχτερινές βάρδιες, για να τσεπώνουν ακόμα περισσότερα φράγκα, αλλά και ειδικό επίδομα μετεγκατάστασης, για να πειστούν να μετακινηθούν από την περιοχή της μόνιμης κατοικίας τους προς τα μέρη που υπάρχουν hotspots! Επιδόματα… προθέρμανσης, έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία

Α ρε «αλληλέγγυα» συντρόφια, για σας είναι η ζωή στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν!