ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ!

Το «κεφάλι» της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα πήρε ο… τζιχαντιστής φον Κούλης, καρατομώντας την από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας. Στη θέση της, μπήκε ο (εκ μεταγραφής…) βουλευτής Αχαΐας, Ιάσωνας Φωτήλας.

Και βέβαια, η καρατόμηση δεν μπορεί παρά να έχει σχέση με την δριμεία επίθεση που εξαπέλυσε το Μεγάλο Σάββατο η Παπακώστα κατά του αντιπροέδρου Μπουμπούκου, μέσω Facebook.

Σας την θυμίζουμε:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

Το οποίον σημαίνει, ότι ο Κούλης είναι δέσμιος του γραφικού Μπουμπούκου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την νουδούλα, αλλά και την… σοβαρότητα!