ΚΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ;

Γράφει ο Αντίοχος

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις προεδρικές εκλογές στην Γαλλία (οι οποίες ασφαλώς και ελέγχονται για την αξιοπιστία τους…), εμφανίζουν τέσσερις υποψηφίους να έχουν μικρές διαφορές στα ποσοστά τους, τα ποσοστά των αναποφάσιστων κυμαίνονται γύρω στο 35%, άρα η μάχη αναμένεται αμφίρροπη.

Η έκπληξη –αν δεν πρόκειται περί χειραγώγησης των αναποφάσιστων ψηφοφόρων από τις εταίρες δημοσκοπήσεων- ακούει στο όνομα Μελανσόν, που είναι ένα κομμούνι σιχαμερό, τύπου Λαφαζάνη. Κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μπει στον 2ο γύρο;

Ο γράφων πολύ θα το’ θελε αυτό! Όχι γιατί ξαφνικά… τα’ χασε κι έγινε… φιλοκομμουνιστής, αλλά διότι θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξευτιλιστεί για μια ακόμα φορά η αριστερά! Διότι, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει: όλοι οι διεθνείς παράγοντες, ευρωπαϊκοί, υπερατλαντικοί και σιωνιστικοί, καθώς και ολόκληρο το κατεστημένο της Γαλλίας (από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά) θα ενωθεί –μια φωνή και μια… γροθιά- υπέρ του κομμουνιστή υποψηφίου, επιβεβαιώνοντας –για πολλοστή φορά!- τον ρόλο της αριστεράς ως τυφλού οργάνου του συστήματος και των παγκοσμίων τυράννων!