Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αποκαλύφθηκαν για ακόμα μία φορά οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και η αναλγησία που την χαρακτηρίζει για ζητήματα από τα οποία δεν προκύπτει κανένα εμπορικό όφελος. Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων προσήλθαν για να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο 12 δημοτικό σχολείο, εκφράζοντας το δίκαιο αίτημα της άμεσης διενέργειας εργασιών για την επισκευή και συντήρηση του σχολείου, ώστε να μπορεί αυτό να λειτουργεί χωρίς προβλήματα για τα παιδιά και την υγεία τους.

Η διοίκηση, προς ευχάριστη έκπληξη, δεν επικαλέστηκε αναρμοδιότητα, όπως εν πολλοίς κάνει για άλλα ζητήματα όταν θέλει να αποποιηθεί τις ευθύνες που της αναλογούν, αλλά απάντησε λέγοντας ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί με την μετεγκατάσταση 120 περίπου μαθητών του σχολείου σε γειτονικά δημοτικά σχολεία!

Στις καταγγελίες του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Ματθαιόπουλου Αρτέμη για εκ του ασφαλούς διαπιστώσεις που από μόνες τους δε λύνουν ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει, αλλά προσέφυγε στην γνωστή τακτική της λάσπης ενθυμούμενος την απειλή του… φασισμού!

Υ.Γ. Προφανώς ο «Μπουταρισμός» ουδόλως ενοχλεί τον εν λόγω «πράσινο» αντιδήμαρχο, που θυμάται τις πολεοδομικές διατάξεις μόνο όταν πρόκειται να λύσει ένα πρόβλημα των συμπολιτών του. Αντιθέτως τον ενοχλεί ο «φασισμός» που καταγγέλλει τις παραβάσεις του (βλ. περίπτωση Βόλβης) για τις οποίες έχει επιβληθεί πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ύψους 70 εκατ. ευρώ! Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο θεωρούμε πως είναι περιττό.