ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ;

Είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που αρνείται επισήμως να φιλοξενήσει έστω κι ένα «προσφυγάκι» και τώρα επιβεβαιώνει την άρνησή της αυτή. Πρόκειται βεβαίως για το σιωνιστικό Ισραήλ – το οποίο, μαζί με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ και τις διάφορες ΜΚΟ του… ευεργέτη Σόρος, πρωτοστατεί στην υποδοχή των λεγομένων «προσφύγων» στις ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός Ενέργειας Στάϊνιτζ  είπε ότι «το Ισραήλ είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια στα θύματα (εννοώντας τους τραυματίες) από τον πόλεμο στη Συρία, αλλά σίγουρα δεν θα δεχθεί καθόλου πρόσφυγες. Θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ δύο πραγμάτων. Το να περιποιείσαι  τραυματισμένους ανθρώπους είναι ένα πράγμα, το να δεχθείς ανθρώπους ως πολίτες στην χώρα σου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν αρκετές χώρες στον κόσμο που μπορούν να πάρουν πρόσφυγες και να τους κάνουν πολίτες. Κατά την δική μας άποψη, δεν είμαστε μια οποιαδήποτε συνηθισμένη χώρα».

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε στην περίπτωση αυτή;