ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΑΛΛΟΙ, ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ (ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…), ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά το ΚΙΣ Γαλλίας, που σε ανακοίνωσή του συνιστά στους Γάλλους ψηφοφόρους να ψηφίσουν όποιον άλλον υποψήφιο θέλουν εκτός από την Λεπέν, παρόμοια παρέμβαση έκανε και ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ – προφανώς εκπροσωπώντας την φράου Μέρκελ και ολόκληρο το γερμανικό κατεστημένο.

Η απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της Γαλλίας έγινε με συνέντευξη του λεγάμενου στην εφημερίδα Quest-France και σε ερώτηση σχετική με τις υποσχέσεις της Λεπέν προς τους Γάλλους ψηφοφόρους, περί αποκατάστασης του εθνικού κράτους: «Μην ακούτε τα τραγούδια των σειρήνων που σας υπόσχονται ένα μεγαλειώδες μέλλον για τη Γαλλία αφού ξεφορτωθούν όλα όσα αποτελούν τμήμα της Γαλλίας σήμερα, πιο συγκεκριμένα το ρόλο της ως εγγυητή της σταθερότητας της Ευρώπης και πυλώνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Κι όσο πλησιάζουν οι μέρες της διεξαγωγής του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών, όλο και περισσότερες παρόμοιες δηλώσεις εκπροσώπων του διεθνούς κατεστημένου θα προστίθενται σ’ αυτές του ΚΙΣ Γαλλίας και του Σταϊνμάιερ. Οι Γάλλοι ψηφοφόροι να τους απαντήσουν όπως τους πρέπει!