ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΚΕΙ» ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ… ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΓΙΑ… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

«Τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, οι δεσμοφύλακες του Άνταμ τοποθετούσαν μεταλλικούς σφιγκτήρες στα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών του. Ένας από τους άνδρες, ενεργοποιούσε ένα μηχάνημα με το οποίο ήταν συνδεδεμένοι οι σφιγκτήρες με καλώδια και έστελνε ισχυρά κύματα ηλεκτρισμού στο κορμί του κρατούμενου. Εάν εκείνος κατάφερνε να μην ουρλιάξει, άλλοι δεσμοφύλακες ερχόντουσαν και άρχιζαν να τον χτυπούν με μεταλλικά και ξύλινα ρόπαλα».
Αυτά γράφει ένα ρεπορτάζ του Guardian σχετικά με την εκστρατεία κατά των λεγόμενων «γκέι» στην Τσετσενία, υποστηρίζοντας ότι εκατοντάδες απ’ αυτούς κρατούνται το τελευταίο διάστημα σε ανεπίσημα «στρατόπεδα συγκέντρωσης», όπου υποβάλλονται σε κάθε είδους σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια. 
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, για τις διάφορες συνιστώσες των «αλληλέγγυων» (ΑΝΤΑΡCIA και Σια): να πάνε στην Τσετσενία για… αντιρατσιστικό αγώνα – για να δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

ΥΓ): Προσφερόμαστε να τους βάλουμε και τα εισιτήρια, μπας και απαλλαγούμε επιτέλους από δαύτους… Μη φανταστείτε πως γίναμε τόσο

πολύ γενναιόδωροι, αλλά τουλάχιστον για εκεί τα εισιτήρια δε θα είναι μετ’ επιστροφής…