ΟΙ «ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ» ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ!

Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται! Επίθεση της… Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν πως δέχτηκαν οι του ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, Λαφαζανίστας, στα γραφεία τους στον Χολαργό. Ιδού και η καταγέλαστη ανακοίνωσή τους:

«Η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια επιθέσεων που έχουν δεχθεί γραφεία της Λαϊκής Ενότητας και σε άλλες περιοχές. Σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η τρομοκράτηση των συντρόφων και η αναστολή της αγωνιστικής δράσης μας. Ωστόσο, τέτοιες ενέργειες, μόνο δύναμη δίνουν στα μέλη της ΛΑΕ για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στον φασισμό, στον ρατσισμό και στις πολιτικές της ακραίας λιτότητας που τροφοδοτούν» τις ιδεολογίες του μίσους».

Και βέβαια, η Χρυσή Αυγή δεν κάνει επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών κομμάτων, πόσω δε πολιτικών… πτωμάτων. Τα παρακρατικά συντρόφια των Λαφαζανίστας κάνουν, με την κάλυψη των «αρχών». Αυτά προφανώς έστησαν και την καταφανή προβοκάτσια στη γιάφκα των Λαφαζανίστας, για λόγους δημοσιότητας.

(ΥΓ): Επιπροσθέτως δε, είμαστε ομολογουμένως πολύ αδύναμοι στα… ευγενή προάστια σαν τον μεγαλοαστικό Χολαργό, στα οποία αναμφιβόλως κυριαρχούν τα βολεμένα συντρόφια…