Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ειλικρινά, σε αυτό τον τόπο έχουμε χάσει κάθε αίσθηση σοβαρότητας, κάθε μέτρο αιδούς και ευθιξίας. Λες και έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, λες και η Χώρα ευημερεί, λες και η οικονομία κινείται ανοδικά, λες και το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα είναι ανθηρό, λες και η Δημόσια Υγεία και η Παιδεία λειτουργούν άψογα και επ’ αγαθώ της κοινωνίας (όχι βεβαίως βεβαίως!). Ποτέ άλλοτε η Πατρίδα μας δεν βρέθηκε σε τόσο άθλια κατάσταση, σε τέτοιο σημείο, οικονομικής, κοινωνικής ,πολιτισμικής και ηθικής παρακμής. Τα πάντα τελούν υπό απόλυτη διάλυση, δημόσιος τομέας, τάξη, ασφάλεια των πολιτών, οικονομία, κοινωνικό κράτος και πάνω απ’ όλα η Παιδεία και δεν εννοούμε τη σχολική Παιδεία, αλλά εκείνη που μας διακρίνει και μας αναδεικνύει σαν την Φυλή εκείνη που έδωσε στην ανθρωπότητα τα φώτα του Πολιτισμού. Η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών, απάτριδων και αρνησίθρησκων, αγνοεί επιδεικτικά τα κολοσσιαία προβλήματα της Χώρας, προσφέρει Γη και Ύδωρ στους ξένους οικονομικούς δυνάστες και έχει κηρύξει αμείλικτο πόλεμο κατά της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας. Αντίπαλός τους δεν είναι ο Σόιμπλε και οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι που αποζητούν να απομυζήσουν τη Χώρα από κάθε παραγωγική πηγή και να εξαθλιώσουν εντελώς τον λαό, δεν είναι ο Ερντογάν που απειλεί και φοβερίζει προβάλλοντας εδαφικές διεκδικήσεις, δεν είναι οι δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που αποτελούν μια μάστιγα για την κοινωνία και τον πολιτισμό, αλλά οι Ιδέες, οι Αξίες και τα Πιστεύω πάνω στις οποίες στηρίχθηκε ο Ελληνισμός στο πέρασμα των αιώνων και αγωνίστηκε υπερήφανα και άφοβα, κατακτώντας την Ελευθερία, την Τιμή και την Πίστη του.

Μετά λοιπόν τον φαιδρό Μάκη Μπαλαούρα που μόνο από το επίθετο διακρίνεται το ποιόν του ανθρώπου, ένας έτερος «Καππαδόκης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, -τον οποίο αναφέραμε προ ετών για τις δηλώσεις του σχετικά με την επέμβαση της αστυνομίας στην υπό κατάληψη βίλα Αμαλία, όπου αυτό το μέλος του Κοινοβουλίου, του προμαχώνα της δημοκρατίας ανέφερε ότι έχει στο σπίτι του ρόπαλα και αντιασφυξιογόνες μάσκες, πιθανά ως μέσα εφαρμογής της ιδιότυπης δημοκρατίας που εφαρμόζουν οι ακροαριστεροί συμμορίτες- τάχθηκε κατά της  μεταφοράς του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους, δηλώνοντας ότι «Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος».

Άραγε ο συγκεκριμένος βουλευτής θέλει να μας πείσει ότι οι δηλώσεις του αποτελούν μια εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις οικονομικές σπατάλες και τον πολιτισμό; Διότι αν συμβαίνει αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, οι ανωτέρω δηλώσεις μόνο θυμηδία μπορεί να μας προκαλέσουν.

Ας αναφέρουμε χαρακτηριστικά τους διορισμούς χιλιάδων μέχρι πρότινος άεργων άνευ τυπικών και ακαδημαϊκών προσόντων στο δημόσιο και σε προσωποπαγείς θέσεις με κορυφαίο παράδειγμα τις αδελφές …..Νοτοπούλου με τις επιτηδευμένα ανεπιτήδευτες περιπαθείς φωτογραφίες στο fb.   

Η μεν Κατερίνα ανέλαβε το νεοϊδρυθέν πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Σπύρος Καλογήρου στο ρόλο του λαχαναγορίτη Στρατή «σαχλαμάρα δουλειά» η δε Μαρία διορίστηκε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ίσως λόγω των καλλιτεχνικών της δεξιοτήτων ως χορεύτρια pole dancing στα clubs της Συμπρωτεύουσας (σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη), αμφότερες με παχυλούς μισθούς που ούτε ανώτερα τραπεζικά στελέχη με σπουδές και μακροχρόνια εμπειρία δεν παίρνουν.

Τώρα όσον αφορά τον ισχυρισμό του Καραγιαννίδη ότι η διαδικασία υποδοχής του Αγίου Φωτός, δεν συμβαίνει σε πολιτισμένο κράτος, αυτό ήταν που μας μάρανε σε αυτόν τον Τόπο. Όλα τα άλλα που γίνονται και εξελίσσονται καθημερινά προβάλουν και ενισχύουν τον πολιτισμό. Το άνοιγμα των συνόρων και η εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών, ο κατακερματισμός και η απαξίωση της Υγείας και της Παιδείας, η προσπάθεια ένταξης και αφομοίωσης στην ελληνική κοινωνία των αλλόθρησκων και βάρβαρων ξενόφερτων, τα θρησκευτικά δικαιώματα που τους παρέχονται υπεράνω οιασδήποτε δεοντολογίας,  μαζί με το δικαίωμα να προπαγανδίζουν  με μίσος την πίστη τους και να απειλούν την Χριστιανοσύνη, η παραχάραξη της Ιστορίας και η περιθωριοποίηση Ιδεών και Αξιών που αποτελέσαν τους στυλοβάτες του Ελληνικού Πολιτισμού.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, μια σφηκοφωλιά ανθελλήνων, εθνομηδενιστών και δοσίλογων του αισχίστου είδους που προσπαθούν, όχι να αναστήσουν και να ενδυναμώσουν την Πατρίδα μας, αλλά ν’ αφανίσουν τον Ελληνισμό.