ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ! ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΝ: ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!

Σ’ ένα απαράδεκτο συντροφικό μαχαίρωμα, προχώρησε η φυλλάδα των Ιών, κατά του συνοδοιπόρου-συντρόφου Δημητράκη Καμμένου, σε άρθρο υπό τον ειρωνικό τίτλο «Καμμένος πετεινός».

«Παράδειγμα, ο «ανεξάρτητος Έλλην» Δημήτρης Καμμένος, που εξέδωσε μια ανακοίνωση κατακεραυνώνουσα την «ασέβεια» του κυρίου Μπαλαούρα.

Αλλά ο θεόφοβος (;) επέλεξε να ξεκινήσει τον δεκάρικό του με ρήση βεβαίως από εκκλησιαστικά κείμενα και αποδεικνύει ο καψερός ότι αυτός ο ίδιος δεν σέβεται την ορθοδοξία, αφού δεν την έχει διαβάσει.

Γράφει ο ογκόλιθος της χριστιανικής πίστης: «Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ο μέγας Μάκης Μπαλαούρας ξαναχτύπησε».

Μάλλον η δική του επιπολαιότητα και σαφώς αγραμματοσύνη ξαναχτύπησε.

Ας δούμε τι γράφει ο ευαγγελιστής Μάρκος: Πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με.

Ο Καμμένος αγνοεί γραμματική και συντακτικό, εντούτοις δεν διστάζει να εκθέτει μεγαλοπρεπώς την άγνοιά του.

Ο Ιησούς δεν λέει «πριν λαλήσει τρεις φορές ο κόκορας θα με αρνηθείς» και λοιπά, αλλά «πριν ο πετεινός κάνει κικιρίκου, προτού ξημερώσει δηλαδή, ο Πέτρος θα τον απαρνηθεί όχι μία αλλά τρεις φορές», όπως και έγινε όταν τον αναγνώρισε μία παιδίσκη ως μαθητή του Ιησού· ο Πέτρος δεν τον είχε δει ποτέ στη ζωή του!

Καμία σχέση με τα γραφόμενα του Καμμένου· ας μην επεκταθούμε σε εγκλίσεις, πτώσεις, σύνταξη και απαρέμφατα – είναι ολοφάνερο ότι του είναι ξένα, μα εντελώς.

Λέει κι άλλα ο θεόφοβος, ότι η τελετή μεταφοράς του αγίου φωτός έχει αφήσει ενεούς και καχηνότας (sic) τους μεγαλύτερους επιστήμονες του κόσμου, «οι οποίοι έχουν κατατάξει το φαινόμενο (!) αυτό στα διαρκή μεγάλα θαύματα του κόσμου».

Να του πούμε ότι η μετοχή (παρακειμένου του ρήματος χάσκω/χαίνω) είναι κεχηνώς και όχι καχηνώς;

Μάλλον αναλισκόμεθα σε αλυσιτελείς επισημάνσεις…».

Ντροπή σας συντρόφια! Αν δεν ήτανε μωρέ οι Καμμένοι να παραμυθιάζουνε το χριστεπώνυμο πλήρωμα, ότι αυτοί βαστάνε τα «ίσια» και δεν έχετε ακόμα θέσει εκτός νόμου την Ορθοδοξία και δεν έχετε κάνει… αποθήκες τις εκκλησίες (όπως οι πολιτικοί σας πρόγονοι, μπολσεβίκοι), θα σας είχε πάρει με τις πέτρες! Έτσι ξεπληρώνετε την πολιτική απάτη των πολύτιμων συνοδοιπόρων σας υπέρ των αντιχριστιανικών σας σχεδίων; Και, εν τέλει, αν είναι αγράμματοι και αστοιχείωτοι, τι πειράζει; Τη δουλειά σας την κάνουν – και με το παραπάνω! – ή δεν την κάνουν; Αυτό έχει σημασία, συντρόφια!

(ΥΓ): Κι εσείς σύντροφοι Καμμένοι, πάρτε και καμμιά απόφοιτη πανεπιστημίου για συνεργάτιδά σας, να σας φτιάνει τις πομπώδεις αναρτήσεις σας για να μη σας κοροϊδεύουνε τα συντρόφια σας. Όλα τα αγράμματα τρολάκια του διαδικτύου έχετε μαζέψει…