«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ’ ΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ! ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΕΣ»

 

«Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέγανε οι παλιοί. Με τα καθάρματα τους «αλληλέγγυους» νταραβερίζονται τα «προσφυγάκια», καθάρματα θα γίνουν και οι ίδιοι!

Έτσι, δύο «προσφυγάκια» από το Αφγανιστάν συνελήφθησαν στο hot spot της Μαλακάσας, διότι είχαν βγάλει στο κλαρί γυναίκες, οι οποίες διέμεναν στο ίδιο hot spot. Οι «προσφυγοπούλες» που εκδίδονταν ήταν η μία από το Ιράν και η άλλη από το Αφγανιστάν.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι Αφγανοί νταβατζήδες ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία στις δύο γυναίκες και τους υπόσχονταν να εξασφαλίσουν τη μετάβασή τους σε άλλη χώρα. Μάλιστα, για τις ανάγκες της «επιχείρησης» που είχαν στήσει, χρησιμοποιούσαν διαμέρισμα στην Αθήνα, στη οδό Λιοσίων.
Επιπροσθέτως, συνελήφθη κι ένα 19χρονο «προσφυγάκι», ομοίως από το Αφγανιστάν, που είχε αναλάβει τον ρόλο του «μπράβου», καθώς, μετά από εντολή των δύο νταβατζήδων συμπατριωτών του, είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες σε άλλο «προσφυγάκι», που φέρεται να ενοχλούσε τις δύο εκδιδόμενες «προσφυγοπούλες». Τέλος, οι δύο Αφγανοί νταβατζήδες διακινούσαν και ναρκωτικά.

Να τους χαίρονται οι δάσκαλοί τους, «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!