ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ: ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σχέδιο για να μπουν τα «προσφυγάκια» σε διαμερίσματα, παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλας, κατά την συνέντευξη τύπου που έδωσε μαζί με τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, τον πρόεδρο της ΠΕΔ και τον –συριζοκομμουνιστή φυσικά- δήμαρχο Λάρισας.

Το… μεγαλοφυές σχέδιο προβλέπει ότι τα «προσφυγάκια» που βρίσκονται σε καταυλισμούς αρχικά θα μετεγκατασταθούν σε διαμερίσματα στα μεγάλα αστικά κέντρα και στη συνέχεια σε μικρότερους δήμους της χώρας και ειδικότερα της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, θα δίνονται στα «προσφυγάκια» λεφτά στο χέρι αντί για συσσίτια. Το πρόγραμμα στέγασης σε διαμερίσματα, καθώς και τα λοιπά έξοδα που θα προκύπτουν (λογαριασμοί, κ.λπ.) θα τα καλύπτει το χρεωκοπημένο μνημονιακό ψευδοκράτος, η δε «μετεγκατάσταση» θα γίνει σταδιακά, για 10.000 τυχερά «προσφυγάκια» το 2017 κι άλλα τόσα το 2018.

Πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο, καθώς μ’ αυτό επιτυγχάνονται τα εξής:

1ον) Θα τα κονομάνε κάποιοι ιδιοκτήτες που έχουν άδεια διαμερίσματα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική και εκλογική τους συμπεριφορά.

2ον) Θα εισρεύσουν περισσότερα κονδύλια, άρα μεγαλώνει η «πίτα» για τις αχόρταγες ΜΚΟ και τα παμφάγα συριζοψεκασμένα κοράκια!

3ον) Τα ΜΜΕ θα προβάλλουν τις ειδυλλιακές εικόνες των «προσφύγων» στα διαμερίσματα, με την επισήμανση ότι όλα είναι δωρεάν γι’ αυτούς, οι εικόνες αυτές θα κάνουν τον γύρο του κόσμου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι έτσι θα προσελκύονται στον… επίγειο παράδεισο της χώρας των ανοιχτών συνόρων, όσα «προσφυγάκια» διστάζουν μέχρι τώρα να κάνουν το βήμα!