ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

Δύο ολόκληρες ώρες έκανε να φτάσει το ασθενοφόρο στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, για να παραλάβει έναν 38χρονο που είχε πάθει ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην τον παραλάβει, καθώς δεν άντεξε και έσβησε!

Η περίπτωση αφορά τον Γιώργο Κεραμιτσή και αναδεικνύει με τραγικό τρόπο τα χάλια της δημόσιας υγείας, με την ανεπάρκεια ασθενοφόρων και πληρωμάτων, στους χαλεπούς καιρούς των Μνημονίων!

«Εξ’ αιτίας των ελλείψεων σε ασθενοφόρα και προσωπικό, άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους» κατήγγειλε ο πρόεδρος του εργασιακού σωματείου ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Γιαννιτσών και Έδεσσας) Γιώργος Παλαιολόγου. Μάλιστα ο κ. Παλαιολόγου ανέφερε ότι το Σωματείο το επόμενο διάστημα θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την κατάσταση που επικρατεί, καθώς χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών των Βορίδηδων, των Μπουμπούκων, των Πολάκηδων και των υπολοίπων που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το υπουργείο Υγείας! Αλλά κάποια στιγμή, όλοι αυτοί οι «κύριοι» και «σύντροφοι», θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους, εις βάρος του ελληνικού λαού!