ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ»… ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν με εγκαύματα στο 90% του σώματος του, ένας 29χρονος Σύριος που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί πριν από καμιά δεκαριά ημέρες περίπου στο hotspot της ΒΙΑΛ, στην Χίο.

Όπως είχε πει τότε, προέβη σ’ αυτό το απονενοημένο διάβημα, λόγω των αθλίων συνθηκών ζωής στο hot spot και της αβεβαιότητας για το αύριο. Και βέβαια, άλλα περίμενε, γιατί άλλα του είχαν τάξει οι «αλληλέγγυοι» γραικύλοι των Αθηνών, για να τον προσελκύσουν στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων», καθότι όσους περισσότερους καταφέρνουν να προσελκύσουν, τόσο περισσότερα κονδύλια θα διατίθενται γι’ αυτούς και θα τα τρώνε οι «αλληλέγγυοι»! Διαμονή σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ και πολλές άλλες παροχές (δωρεάν φαγητό, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κ.λπ.).

Και για να μην ξεχνιόμαστε, είναι το πέμπτο θύμα της «αλληλέγγυας» αλητείας. Τα προηγούμενα 4 πέθαναν από μαγκάλια τον Ιανουάριο – τους είχαν σε καλοκαιρινές σκηνές μέσα στο καταχείμωνο, ενώ είχαν πάρει λεφτά από την Ε.Ε. για κοντέινερς – τα οποία κι έφαγαν! Χώρια οι πνιγμένοι στο Αιγαίο…