ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ… ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!Τσεκούρια δεν κρατάνε μόνο οι τσογλανοκομμουνιστές των Τσίπρα και Καμμένου, που επιτίθονται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι εταίρες «δημοσκοπήσεων».

Έτσι, μια τοιούτη (η εταίρα Pulse – για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24), αφού… τσεκούρωσε δεόντως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας κινούνται γύρω στο 10% – για την ώρα…) ανακάλυψε… σκληρή μάχη για την τρίτη θέση, μεταξύ Χρυσής Αυγής, τιμημένου κουκουέ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας ωστόσο… μικρό προβάδισμα στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Ιδού τα «αποτελέσματα» που έδωσε, με αναγωγή επί των έγκυρων: ΝΔ 32,5 %, ΣΥΡΙΖΑ 19%, Χρυσή Αυγή 7,5%, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ 7%, ΚΚΕ 6%, Ποτάμι 2%, ΑΝΕΛ 2%, Ένωση Κεντρώων 2%, Λαϊκή Ενότητα 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, ΛΑΟΣ 1%, και άλλο κόμμα 3%. Οι αναποφάσιστοι εμφανίζονται στο 8% και εκείνοι που δεν απάντησαν ήταν στο 3,5%.

Όσο «τσεκούρωμα» και να πέφτει (με τα «τσεκουρωμένα» ποσοστά να προστίθενται σ’ αυτά του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και του… τιμημένου…), δεν πιάνει το κόλπο. Αυτή τη φορά, ο λαός ξέρει και δε θα την ξαναπατήσει!