ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Εκτός από την καθημερινή εγκληματικότητα, στην οποία –συνήθως- πρωταγωνιστούν «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», συλλαμβάνονται σε τυχαίους ελέγχους που γίνονται από την Αστυνομία και αλλοδαποί εγκληματίες που έχουν διαπράξει εγκλήματα στις πατρίδες τους ή αλλού και καταφεύγουν στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων». Ιδού ένα σημερινό παράδειγμα:

«Ένας 30χρονος Γεωργιανός συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε στη χώρα του. Ειδικότερα, ο 30χρονος, το 2007 επιτέθηκε με μαχαίρι σε ομοεθνή του, στην Τιφλίδα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά…».

Γιατί άραγε μας… προτιμούν οι αλλοδαποί εγκληματίες; Προφανώς, γιατί εδώ αισθάνονται ασφάλεια, ότι δεν θα τους ενοχλήσει κανείς, τουλάχιστον πολύ περισσότερο απ’ ότι στις ίδιες τους τις πατρίδες!

(ΥΓ): Και βέβαια, δεν είναι εγκληματίες όλοι οι αλλοδαποί που… προτιμούν την Ελλάδα. Δυστυχείς είναι οι περισσότεροι, που αναζητούν καλύτερη τύχη. Αλλά, υπάρχουν μεταξύ τους και πάρα πολλοί εγκληματίες…