ΛΑΓΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Β΄Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στον υπουργό Προ. Πο. Τόσκα και συνολικά σε όλο τον εθνομηδενιστικό Σύριζα για την προστασία που παρέχει στο παρακράτος της αριστεράς.

Ο Συναγωνιστής κατηγόρησε τον ανεκδιήγητο υπουργό για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και δολοφονική επίθεση στον Βουλευτή Γ. Γερμενή για τις οποίες δεν έγινε καμία σύλληψη.

Το κράτος του Σύριζα κατ΄ουσίαν συνεργάζεται με τους συμμορίτες του Ρουβίκωνα και τους παρακρατικούς των Εξαρχείων.

Επίσης, οι άθεοι μπολσεβίκοι του Σύριζα εξαπολύουν μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην Ορθοδοξία και την Θρησκευτική Πίστη του Ελληνικού Λαού με τελευταίο παράδειγμα τις αντιχριστιανικές δηλώσεις του Μπαλαούρα.

Ο Γιάννης Λαγός σημείωσε ότι δεν γίνεται να τιμωρούνται άνθρωποι, όχι για πράξεις τους, αλλά για την ιδεολογία του και έκλεισε την δυναμική ομιλία του τονίζοντας ότι η επανάσταση του 1821 έγινε «για του Χριστού την Πίστη την Αγία».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lagos-jeftilizei-toska-kai-suriza-eiste-politika-katharmata-kai-summorites#ixzz4dSgRqhvu