ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ SENTINEL ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ

Τελικά, βρέθηκαν οι μεγαλύτεροι… ρατσιστές στον κόσμο ολόκληρο!

Είναι τα  μέλη της φυλής Sentinelese, που κατοικούν στο βόρειο νησί Sentinel στον Ινδικό Ωκεανό και θεωρούνται απόγονοι των πρώτων ανθρώπων της Αφρικής. Πρόκειται για την πιο εχθρική φυλή που υπάρχει στον πλανήτη, καθώς κάθε επικοινωνία μαζί της έχει αποτραπεί με την χρήση βίας από τα μέλη της – ακόμα και με το κράτος της Ινδίας, στο οποίο ανήκει τυπικώς το νησί τους! Ακόμα και το 2014, όταν μετά από τσουνάμι που είχε πλήξει την ευρύτερη περιοχή, ελικόπτερα της ινδικής ακτοφυλακής είχαν πετάξει δέματα με τρόφιμα, εκτοξεύτηκαν βέλη εναντίον τους κι έφυγαν κακήν – κακώς.

Οι τελευταίοι που –παρασυρόμενοι από τα κύματα- πλησίασαν πολύ κοντά στο νησί τους, ήταν δύο ψαράδες το 2006, αλλά… σφαγιάστηκαν.

Προτείνουμε στους… «αντιρατσιστές» κ.τ.λ. της ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡCIA, του ΚΚΕ και… λοιπών αντιρατσιστικών δυνάμεων, να βρουν τρόπο να επισκεφθούν άμεσα το νησί για να κάνουν… αντιρατσιστική προπαγάνδα στους ιθαγενείς και να μετατρέψουν το νησί τους σε… πολυπολιτισμικό. Εμπρός συντρόφια, τραβάτε κατά κει άμα σας βαστάει!