ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ… ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών έγινε πριν από λίγες ώρες στο Παλαιό Φάληρο. Δράστες της ληστείας ήταν «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία – που θεωρούνται οι σκληρότεροι και πιο αδίστακτοι κακοποιοί απ’ όλους.

Όλα άρχισαν όταν οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» εισέβαλλαν σε διαμέρισμα ζευγαριού ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, που βρίσκεται στον 8ο όροφο πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, στο Π. Φάληρο και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Ωστόσο, τους αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει σε διπλανό διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στο 100. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.

Δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, αλλά εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Ο τρίτος δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και σκοτώθηκε. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η αστυνομία αναζητά άλλον έναν από τους «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» δράστες, τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο και οπλισμένο.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!