Η ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Το ότι την Παρασκευή το πρωί μια ομάδα από ακροαριστερούς αλητήριους και τραμπούκους επιτέθηκε στα γραφεία ενός νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το ότι οι επιτιθέμενοι κρατούσαν τσεκούρια, λοστούς και βαριοπούλες και αν πετύχαιναν εμπρός τους κάποιο μέλος του Κινήματος θα το δολοφονούσαν εν ψυχρώ, είναι ανάξιο σχολίων. Το ότι η σχολή της αστυνομίας και το υπουργείο δημόσιας τάξης, είναι λίγα τετράγωνα πλησίον, αλλά παρ όλα αυτά οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν 15 ολόκληρα λεπτά να φθάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ούτε καν αναφέρεται. Το ότι τέλος οι ακροαριστεροί τρομοκράτες χρήζουν μιας ιδιότυπης και παράνομης ασυλίας η οποία αφ’ ενός μεν τους καθιστά ασύλληπτους, αφ’ ετέρου δε ακόμη και σε περίπτωση συλλήψεώς τους, πριν ακόμη οδηγηθούν στην Γ.Α.Δ.Α. τους αναμένουν οι δικηγόροι της Κουμουνδούρου, ενώ οι διάφοροι κύριοι Λάμπρου του υπουργείου δικαιοσύνης, έχουν ήδη παρέβη τηλεφωνικά, θεωρείται ιερό κοινό μυστικό απέναντι στο οποίο σύσσωμα τα άθλια ΜΜΕ σιωπούν.

Αντιθέτως εδώ και δυο ημέρες οι μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης συνεχώς προβάλουν φωτογραφίες του νεαρού φοιτητή ο οποίος δέχθηκε επίθεση από Χρυσαυγίτες, που όπως αναφέρουν οι συνήθεις κατά περίπτωση δημοκράτες δημοσιογραφίσκοι σκοπό είχαν να τον δολοφονήσουν.

Δυστυχώς το κλίμα ήταν υπερβολικά έκρυθμο και η ψυχολογία φορτισμένη από την άνανδρη και καλυπτόμενη από τις αρχές πρωινή επίθεση στα γραφεία του Κινήματος. Ωστόσο δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι οι επιτιθέμενοι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, διότι ούτε στο κούτελο έγραφαν την πολιτική τους ταυτότητα, ούτε συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω. Οι κατηγορίες όπως πάντα προέκυψαν από τους συνήθεις τρίτους πλανόδιους και αγνώστους. Όπως ακριβώς και με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκου στον χώρο της Βουλής, όπου σύμφωνα πάλι με μαρτυρίες παρευρισκομένων, αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που στην πραγματικότητα ο συγκεκριμένος την ίδια στιγμή βρίσκονταν σε κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο και προπονείτο παρουσία 20 ακόμη άλλων ατόμων. Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι η κατά περίπτωση δημοκρατία και η κατ επιλογή ελευθερία και πληροφόρηση λειτούργησαν.

Η επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέρασε στα ψιλά με μια απλή αναφορά χωρίς έκταση. Τώρα θα επισημάνει κάποιος, ότι εδώ πέρασε στα ψιλά η εν ψυχρώ δολοφονία τον Νοέμβριο του 2013 δυο παιδιών, δυο νέων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από ένα αδίστακτο κτήνος επειδή ήταν Έλληνες και Πατριώτες. Μια επιγραμματική αναφορά στα ΜΜΕ και το κλείσιμο του φακέλου της δολοφονίας από την Αντιτρομοκρατική ένα μόνο χρόνο μετά, είναι αρκετά για να συνειδητοποιήσουμε, ότι όλοι αυτοί που επικαλούνται τις έννοιες της δημοκρατίας, της πολυφωνίας και της ελευθερίας, είναι οι πρώτοι που τις περιφρονούν και τις χλευάζουν, όπως ακριβώς περιφρονούν και χλευάζουν κάθε ενάρετη ιδέα και κάθε ηθική αξία, προβάλλοντας τον ισοπεδωτισμό, το χάος, τη διαφθορά και την παρακμή. Για τον νεαρό στρατιώτη που δέχθηκε επίθεση στον σταθμό του Μοναστηρακίου πριν δυο χρόνια από ακροαριστερούς τραμπούκους που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν, λόγω του ότι κοντοκουρεμένος ων θεωρήθηκε Χρυσαυγίτης έγινε μια απλή αναφορά, άνευ φωτογραφικού υλικού. Στην περίπτωση όμως της Παρασκευής τα «Τάγματα Εφόδου» ξαναβγήκαν στους δρόμους. Αλήθεια γιατί κανείς απ’ όλους αυτούς που έχουν ως καθήκον τους την αντικειμενική ενημέρωση των Πολιτών δεν επέμεινε για τα ακροαριστερά τάγματα εφόδου που το πρωί έσπασαν και κατέστρεψαν και που σίγουρα θα έχυναν αίμα αν τους δίνονταν η ευκαιρία;;;;

Η απάντηση ανήκει στον καθένα από εμάς.