Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ SUPER B ΠΑΤΡΑΣ: ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΉΡΩΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ – ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Super B Πάτρας.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στο περιβόητο κλείσιμο της αξιολόγησης, τονίζοντας πως αυτό θα έρθει με υπογραφή νέων επώδυνων μνημονιακών μέτρων.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρα κατά του Μνημονίου και του επαχθούς χρέους, προτείνοντας την καταγγελία και τον διεθνή λογιστικό έλεγχο.

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία, εν αντιθέσει με το ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι τρίτο κόμμα όσες μεταγραφές βουλευτών και να κάνει.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέδειξε την υποκρισία και τον ανθελληνισμό των κυβερνώντων που εγκαινιάζουν μουσείο προς τιμήν του κατασκόπου Μπελογιάννη και αφήνουν να καταρρεύσουν οι ιστορικές οικίες του Παύλου Μελά και του Κωστή Παλαμά.

Τέλος, για την συνεχιζόμενη προκλητικότητα των «γειτόνων» τόνισε πως η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα χίλια χρόνια τώρα και πως με τις υποχωρήσεις δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά με αποφασιστική και δυναμική εξωτερική πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thlefwnikh-parembash-n.-g.-michaloliakou-sto-super-b-patras-binteo#ixzz4cvbtH8xb