ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ Ή ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Τί κι αν το Καθεστώς Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη με την εισβολή επιπλέον τριών εκατομμυρίων «προσφύγων»; Μόλις την περασμένη Πέμπτη, το «δημοκρατικό» συνονθύλευμα υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων τον επίτροπο της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και πρώην αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο, αποθεώνοντας τον όταν κατά την ομιλία του εξήρε την αλληλεγγύη της χώρας στους ισλαμιστές εποίκους.

Η ενημέρωση της βουλής από τον επίτροπο της Ε.Ε. αφορούσε το «προσφυγικό» ζήτημα. Και ήταν πράγματι… διαφωτιστική. Διότι εκείνο το οποίο αναμφίβολα προέκυψε απ’ αυτή είναι το γεγονός πως η εγκληματική -για τους ευρωπαϊκούς Λαούς- πολιτική των Βρυξελλών θα συνεχιστεί επ’ αόριστον, μοιράζοντας ένα πακτωλό χρημάτων για τους κατ’ επάγγελμα αλληλέγγυους και σκορπώντας τον ισλαμικό τρόμο και το θάνατο για όλους τους υπόλοιπους. Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι το εξής: δηλαδή εάν ο επίτροπος δεν ήταν Έλληνας, πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα για την Ελλάδα;

Όπως συνηθίζουν οι επαγγελματίες της «δημοκρατίας και του ανθρωπισμού», οι τοποθετήσεις επικεντρώθηκαν γύρω από τις οικονομικές πτυχές του ζητήματος. «Ένα δισεκατομμύριο ευρώ έχει χορηγηθεί στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης», ανακοίνωσε ο επίτροπος, με τους βουλευτές του Σύριζα, των ΑΝΕΛ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών «ενισχυτικών του διεφθαρμένου τόξου δυνάμεων» να χειροκροτούν ένθερμα. Ξέρετε, αυτό το ένα τουλάχιστον δισεκατομμύριο που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, το 70% του οποίου ο Guardian ομολόγησε πως δεν γνωρίζει η Ε.Ε. που ακριβώς διατέθηκε. Ρωτήστε την διακομματική συμμορία των «αλληλέγγυων και ανθρωπιστών», αυτοί γνωρίζουν καλά! Σιγή ιχθύος όμως από την Ε.Ε. διότι βολεύεται από την υπάρχουσα κατάσταση, η οποία επί της ουσίας συνοψίζεται στο εξής: δωροδοκείται η ελληνική πολιτική ηγεσία για να διαπράξει τεράστια εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού. Υπήρχε και υπάρχει άλλωστε, η αντίστοιχη εμπειρία από την υπόθεση των Μνημονίων: δώσε χρήμα στους «δημοκράτες» των Αθηνών κι εκείνοι θα φροντίσουν για όλα τα υπόλοιπα!

Θα πρέπει φυσικά να επισημάνουμε πως ο σημερινός επίτροπος της Ε.Ε. ήταν εκείνος ο οποίος τάχθηκε από την αρχή του συριακού εμφυλίου στο πλευρό της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας το νόμιμο Πρόεδρο της χώρας Άσαντ και απαιτώντας την πτώση του Καθεστώτος του, ταυτιζόμενος -κατά διαβολική «σύμπτωση»- απόλυτα με την γραμμή των σιωνιστών, των ΗΠΑ και της Ε.Ε.. Παρόμοια στάση τήρησαν και εξακολουθούν να τηρούν όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού» βόθρου, τα οποία παραδίδουν τάχα μαθήματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στον Ελληνικό Λαό, στηλιτεύοντας με θράσος χιλίων πιθήκων (και με το 70% του ενός δισεκατομμυρίου των ευρωπαίων «ανθρωπιστών») την μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία των Ελλήνων!

Πόσες, αλήθεια, δολοφονίες αθώων Ευρωπαίων από ισλαμιστές απαιτούνται για να κατανοήσει ο επίτροπος της Ε.Ε. και πρώην αντιπρόεδρος της ΝΔ, το εγκληματικό της πολιτικής της Ε.Ε.; Και επιπρόσθετα, από τις πόσες χαμένες ζωές Ευρωπαίων και μετά, θ’ αρχίσει να περνά από το μυαλό του η προοπτική της παραίτησης;

Η αλήθεια, καθάρια και ξάστερη, είναι τούτη: όπως δεν την ενδιαφέρει την Ε.Ε. για τους άπορους και λιμοκτονούντες Έλληνες εξαιτίας των Μνημονίων, κατά τον ίδιο τρόπο δεν την ενδιαφέρει ο αριθμός των νεκρών της Ευρώπης ελέω της ισλαμικής τρομοκρατίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι επιθετικού τύπου εξαγγελίες Ερντογάν περί εισβολής 3 εκατομμυρίων «προσφύγων» στην Ελλάδα δεν πρέπει να λογίζονται ως ενδεχόμενη απειλή, αλλά ως μια, λίαν συντόμως υλοποιήσιμη, πραγματικότητα.

Η ταυτόχρονη επανενεργοποίηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ για την Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τα προνόμια που απολαμβάνουν οι μέχρι τούδε μονίμως εγκατεστημένοι στη χώρα μας λαθρομετανάστες με κορυφαία την χορήγηση της ιθαγένειας και του δικαιώματος ψήφου, αποτελούν την τρανή απόδειξη του επερχόμενου θανάτου της Πατρίδος μας και την γέννηση ενός νέου Κράτους το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί «ισλαμικό χαλιφάτο του Yunanistan». Οι προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής για την επικείμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδος, κάθε άλλο παρά υποκρύπτουν την οιασδήποτε μορφής μικροπολιτική και ψηφοθηρική σκοπιμότητα. Πρόκειται, αντιθέτως, για ακόμη μία «ακροδεξιά κινδυνολογία» η οποία θα επιβεβαιωθεί πλήρως και σε εξαιρετικά βραχύ χρονικό διάστημα.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω επισημάνσεων, ο Ελληνικός Λαός θα βρεθεί ενώπιον του εξής διλήμματος: να επιλέξει μεταξύ της εθνικής αυτοκτονίας ή της Εθνικής Αντίστασης. Ακραία επιλογή για κάθε υγιή οργανισμό, είναι η αυτοκτονία και όχι η Αντίσταση. Ακραίο συνεπώς, είναι το «δημοκρατικό τόξο» , οι προστάτες και οι χορηγοί του που τσεπώνουν δισεκατομμύρια ευρώ για να οδηγήσουν το Λαό μας στην αυτοκτονία και όχι η Χρυσή Αυγή που αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο στον αφελληνισμό.

Το μέλλον ως εκ τούτου, είτε θα είναι ελληνικό και εθνικιστικό, είτε δεν θα υπάρχει καθόλου και θα έχει δώσει τη θέση του στους μιναρέδες στον Παρθενώνα που θα καλούν τους ισλαμιστές των Αθηνών σε προσευχή, την ίδια ώρα κατά την οποία στη βουλή του χαλιφάτου θα ψηφίζεται η μετατροπή του πολιτεύματος σε «ισλαμική δημοκρατία»…