ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ

 

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η κυβέρνηση των αθλίων κάνει τα πάντα προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιστρέψει ένα βαρύτατα αρνητικό εις βάρος της κλίμα.

Τούτη είναι η αιτία πίσω από κινήσεις εντυπωσιασμού τύπου εξεταστικής για Παπαντωνίου ή των εγκαινίων ως μουσείου της οικίας Μπελογιάννη στην Ηλεία. Η αλήθεια βεβαίως είναι ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν έκανε τίποτε λιγότερο από εκείνο που προειδοποιούσαμε πως θα πράξει: συγκάλυψη των σκανδάλων και εγκλημάτων του παρελθόντος και παραγωγή νέων σκανδάλων και εγκλημάτων. Διότι η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι παρά η στυγνή και αμείλικτη, αντεθνική, ξενόδουλη και διεφθαρμένη, συνέχεια του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος.

Η γενιά του Πολυτεχνείου είναι εκείνη η οποία οικοδόμησε το σάπιο αυτό Καθεστώς και καθώς φαίνεται, η γενιά του Πολυτεχνείου είναι εκείνη η οποία θα συντελέσει καθοριστικά στην συντριβή του. Στο πρόσωπο των στελεχών της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αποθεώνεται η μορφή του λαφυραγωγού, του βολεμένου κρατικοδίαιτου, του κονομημένου αριστερού που εξουσιάζει επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες. Εν τοις πράγμασι, είναι η ίδια η αριστερά που φρόντισε και εξακολουθεί να φροντίζει να γκρεμίσει το μύθο της, ένα μύθο τον οποίο είχε καταφέρει να επιβάλλει ως επίσημη κρατική παραμύθα, ως δηλαδή, την κρατική εκδοχή της πολιτικής ορθότητας.

Είναι εξόχως ενδεικτικό της «δημοκρατικής» εξαπάτησης το εξής στοιχείο: εκείνοι που κατηγόρησαν και κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή πως διαχέει το μίσος στην πολιτική ζωή και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, επιβάλλουν με εξουσιαστική σφραγίδα την ηρωοποίηση ατόμων που αιματοκύλισαν την Ελλάδα. Πρόκειται φυσικά για πτυχή της «δημοκρατίζουσας» πρακτικής στα πλαίσια της οποίας το σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» δεν λογίζεται ως διχαστικό ή απειλητικό, ενώ αντίθετα, η Τιμή στους Νικητές του συμμοριτοπολέμου θεωρείται από το σύνολο του «συνταγματικού» τόξου ως εκδήλωση μίσους.

Η Ιστορία ωστόσο έχει γραφτεί και δυστυχώς για τους κόκκινους αλλά και για τους νεοδημοκράτες συνοδοιπόρους και απολογητές τους, έχει γραφτεί όχι μόνο στα σχολικά βιβλία αλλά στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Τα απομεινάρια του μπολσεβικισμού έρχονται σήμερα να πάρουν την ρεβάνς τους, μια ρεβάνς η οποία πλήττει θανάσιμα τον Ελληνισμό: δεν σηκώνουν τα όπλα κατά του Έθνους όπως τότε, τώρα πλημμυρίζουν τη χώρα στους ισλαμιστές και δολοφονούν το Λαό μας με τα Μνημόνια.

Η μορφή του γενειοφόρου συμμορίτη με το μαχαίρι στο χέρι και το όπλο περασμένο στον ώμο, αντικαταστάθηκε με τον συμμορίτη με πουκάμισο, σακάκι και το στυλό στα χέρια, στυλό με το οποίο υπογράφει την εξόντωση των συμπατριωτών μας και το ξεπούλημα της Πατρίδος. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το γεγονός ότι ο συμμορίτης πλέον δεν έχει ως κινητήρια δύναμή του ένα ξένο κράτος ( βλέπε Σοβιετική Ένωση) αλλά το δήθεν «ελληνικό» Κράτος.

Τα αριστερίστικα συμπλέγματα συμβάλλουν μεν στην απομυθοποίηση και κοινωνική αποκαθήλωση της αριστεράς, δεν αρκούν από μόνα τους δε, για να επιτευχθεί η αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε πολιτική συντριβή του συμμοριτισμού. Για να συμβεί το τελευταίο απαιτείται η ανάδειξη μιας νέας δύναμης η οποία αφενός θα αφουγκράζεται τη λαϊκή θέληση και αφετέρου θα είναι διατεθειμένη να συγκρουστεί με τις καθεστηκυίες μαρξιστικές θέσεις, οι οποίες αποτελούν τον πυλώνα της κρατικής ιδεολογίας.

Καθίσταται σαφές ότι η δύναμη αυτή είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να εκφρασθεί μέσα στη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των ενοχικών συνδρόμων και της αποδοχής της μαρξιστικής θεώρησης της Ελληνικής Ιστορίας. Η νέα αυτή δύναμη δεν μπορεί παρά να είναι το Κίνημα εκείνο του οποίου ο Πολιτικός Αγώνας προκαλεί την λυσσαλέα πολεμική των αντιπάλων του, κομμάτων, καναλιών και εφημερίδων, αυτού του ίδιου του διεφθαρμένου Καθεστώτος και των μηχανισμών του.  Ο Εθνικισμός, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είναι η εγγύηση της Ενότητας και της πορείας του Λαού μας προς το μέλλον!

Πηγή: Αντεπίθεση