ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ! ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ, ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΙ… ΤΟ ΚΚΕ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!

Σε πρωινή μας ανάρτηση, σας ενημερώσαμε για το «δώρο» που έκανε το… τιμημένο κουκουέ στο «Μουσείο Μπελογιάννη» – ένα όπλο που φέρεται να ανήκει σ’ αυτόν όταν ήτανε πολιτικός καθοδηγητής του κομιτατζήδικου ΔΣΕ…

Βιαστήκαμε να μιλήσουμε για δώρο, καθώς απεδείχθη… δώρον άδωρον! Έτσι, οι σπάγκοι του Περισσού πήραν πίσω το όπλο, καθώς όπως είπαν δεν επρόκειτο περί δώρου, αλλά απλώς το εξέθεσαν εκεί για λίγες μόνο ώρες – λόγω της… ημέρας.

Τη «γυφτιά» των κουκουέδων κατήγγειλε ο γιος του Μπελογιάννη, σε σχόλιο του στο facebook, που επεκτάθηκε και στην χαφιέδικη δράση τους στο παρελθόν, τονίζοντας ότι αυτοί κάρφωσαν τον πατέρα του –και όχι μόνον αυτόν- στην Ασφάλεια: “Για αυτό δεν πήγα στα εγκαίνια, διότι ξέρω καλά ότι η καπηλεία είναι αυτοσκοπός για αυτούς. Εγώ το αντιμετωπίζω το ΚΚΕ σαν εκκλησία, που έχε θεό το Στάλιν, έχει ποίμνιο και προπαντός έχει αγίους, οι οποίοι ανήκουν στην Εκκλησία. Τους μεταχειρίζεται όπως η ορθόδοξη ή η καθολική Εκκλησία ή το Ισλάμ τους μάρτυρες του. Αυτοί συνεχίζουν αυτό που άρχισε ο Ζαχαριάδης. Τον πατέρα μου φυσικά τον έφαγε, διότι ένα κόμμα σαν και αυτό μισεί τους διανοούμενους. Είναι γνωστό και ο Στάλιν που έστελνε τους διανοούμενους. Δεύτερος λόγος είναι ότι με τη λήξη του εμφυλίου έπρεπε -επειδή το κόμμα δεν κάνει ποτέ λάθη, βασική αρχή- να βρει ένα χαφιέ για να φορτωθεί την όλη ιστορία και έτσι βάφτισε τον Πλουμπίδη χαφιέ και να βρει και έναν ήρωα για να έχει το ποίμνιο κάποιον στη φάση της γενικής απελπισίας. Συν ότι είχε και τη γενική αρχή που έχει κάθε δικτατορίσκος ότι κάθε κεφάλι που προεξέχει, το κόβουμε. Η παραχώρηση του όπλου στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν εκ του πονηρού, διότι το ΚΚΕ ήθελε να αναδείξει τον πολέμαρχο. Ενώ εμείς μιλάγαμε για το διανοούμενο που προέβλεψε και τα μνημόνια, το ΚΚΕ ήθελε να αναδείξει το στρατηλάτη, διότι η νέα του γραμμή από πέρυσι είναι ότι ο εμφύλιος ήταν αναγκαίος -αν είναι δυνατόν να υπάρχει αναγκαίος εμφύλιος- και ότι αποτέλεσε την κορύφωση της πάλης των τάξεων στην Ελλάδα. Πήραν πίσω το όπλο γιατί ζουν με την καπηλεία”.

(ΥΓ): Στη θέση του όπλου, οι σπάγκοι του Περισσού άφησαν μια… φωτογραφία του!